Αν ξαναflashαρεις την eu πάνω από την xtrv δεν bootαρει?Ο/H sakis112 έγραψε:
Eιχα την stable eu 10.0.5, πήγα να περάσω την 10.0.7 eu, kai xrtv και κόλλησε 2 φορές το κινητό, δηλ 2 φλασαρισμα fastboot rom tgz.
Αν θες ενημερώσε ότι το πέτυχες.
Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Πήγα από stable 10.0.5 σε 10.0.7 και brick 2 φορές, δοκίμασα την eu, xtrv δεν δούλευαν.
Ενημέρωσε αν θες, όταν το φτιάξεις.
Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνε πρώτα ορισμένους κύκλους φόρτισης, εκφόρτισης και μετά βγάζεις συμπεράσματα...
-
Ειχα email από το forum. Κάνατε re upload την Ρομ 11.0.7
Να επιχειρήσω να την περάσω ;
Αυτήν χθες, δεν δούλευε.
Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ειχα email από το forum. Κάνατε re upload την Ρομ 11.0.7
-
Την έκανα την εγκατάσταση, και κόλλησε σε twrp mode,,, ( αλλά είχα στις επιλογές για προγραμματιστές, το usd ..depu.., δεν το είχα τσεκαρει.))
Έτσι πέρασα την 10.0.5 ξανά. -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Έτσι πέρασα την 10.0.5 ξανά.
Για το Note 10 μιλάμε ? -
Εχω την stable eu 10.0.5, sto Xiaomi mi note 10.
Η 10.0.7 stable eu - xtrv δεν περνάει, 2 φορές φλασαρισμα σήμερα fastboot rom , για να το ξεκολησω. Αλλά μάλλον δεν έχω τσεκαρει την επιλογή στις επιλογές προγραμματιστές, το usb depiu..
Και στο xiaomi.eu μερικοί έχουν το ίδιο πρόβλημα,,, Όχι όλοι.. πριν από μία ώρα, πέρασα την Ρομ tin re upload, κόλλησε στο recovery mode. -
-
Καλημέρα σας, είμαι καινούργιος στη διαδικασία αυτή της xiaomi συσκευής με ξεκλειδώματα κλπ. Έρχομαι από samsung...
Ξεκλειδώνω 16 του μήνα μετά από 360 ώρες αναμονή.. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και έχω μπερδευτεί λιγάκι είναι ότι θα χρειαστεί usb-c otg για να περάσω τη Rom ή τελικά μέσω internal storage του κινητού; Διότι διάβασα πως ο Sakis112 είχε θέμα και δεν του έβλεπε τη Rom, παράλληλα είδα πως υπάρχει και η επιλογή του side load του recovery αν πάει κάτι στραβά.. Τι ισχύει τελικά; Ευχαριστώ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0