Χίλια ευχαριστώ, θα την εχω αυτή τη λειτουργία υπ,όψιν μου, ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα με επανεκκίνηση που έκανα στο pc, τι να πω!
Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
Τελικά βρήκα την άκρη με το google pay. Όσο και αν η συσκευή πέρναγε απο τους ελέγχους στο SafetyNet, όσο και αν είχα κάνει απόκρυψη μέσα απο το magisk το google pay, όσο και αν έκανα όλο το magisk απόκρυψη καθώς επίσης και τα google play services και android services library δυστυχώς δε δούλεψε τίποτα, η μόνη λύση δώθηκε απο τον παρακάτω οδήγο που βρήκα ανάμεσα σε πολλούς, τον παραθέτω για να βοηθηθούν και άλλοι που τυχόν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Η μέθοδος αυτή είναι του BostonDan :
1) download a SQL database editor
2) download a terminal emulator program. I used terminus but any terminal emulator should work.
3) make sure Google pay is forced close, if it is open.
4) open SQL editor. Navigate to /data/data/com.google.android.gms/databases
5) open dg.db
6) change any value that lists "attest" in the name (first column) to 0
in the third column. Mine was showing a value of 10 in the third column
for each of these values. (Column c for sqlite database editor I used)
7) open the terminal emulator.
get root access (su)
9) cd /data/data/com.google.android.gms/databases
10) type: chmod 440 dg.db
This makes dg.db read only (for owner and group, and no access for world.)
11) reboot -
-
-
Όχι φίλε μου, δε νομίζω, είναι καθαρά για google pay.. Όμως γιατί σου συμβαίνει αυτό με το play; Δεν περνάς ελέγχους από saferynet;
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Καμια εφαρμογή έχετε βρει για την egde οθόνη;;;
-
Να ρωτήσω σας παρακαλώ κάτι γιατί είναι πολύ ενοχλητικό, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να βάλω τις "επιλογές προγραμματιστών" στις εξαιρέσεις του προγράμματος "ασφάλεια" ώστε κάθε φορά που τρέχει να μη μου το διαγράφει;
-
Καλησπέρα! Καινούργιος στο forum και ευτυχής κάτοχος εδώ και ένα μήνα περίπου Note 10! Είδα μια επιλογή στις ρυθμίσεις που λέει ξεκλείδωμα bootloader.
Σε περίπτωση που το ξεκλειδώσω, χάνω την εγγύηση; και τι θα κερδίσω;
Ευχαριστώ πολύ!! -
Πάτησε πάνω και δες τι λέει...
-
Είδα το link, ευχαριστώ! Με την εγγύηση θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που το ξεκλειδώσω;
-
Ο/H Westman έγραψε:
Είδα το link, ευχαριστώ! Με την εγγύηση θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που το ξεκλειδώσω;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H Westman έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0