Μήπως σου είναι εύκολο να βάλεις και την 7.2 έκδοση;Ο/H giannisgr41 έγραψε:
συμφωνω εχω και 7.2 πανω.απλα την εβαλα εδω γιατι δινει καλα αποτελεσματα,λειτουργουν οι φακοι και παρα πολελς ρυθμισεις και config.εχω και την τελευταια ultracamΟ/H Octaviastikos έγραψε:
Ειναι λίγο παλιά...7.2 είναι πιο δυνατή με πολλά ρυθμίσεις...
Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
-
Ωραίος!!
-
Γειά σας συνφορουμίτες.
Κάτοχος εδω και λίγες μέρες ενός mi10 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω δικιά μας rom προέκυψε ένα "μικροπροβληματάκι". Αναλυω:
Εγινε ξεκλείδωμα του bootloader
Μέσω adb έγινε εγκατάσταση του twrp-3.3.1-0-tucana-mauronofrio
έγινε format data και επανεκκίνηση του twrp
έγινε flash της τελευταίας rom
απο εκεί και μετά το προβλημα, μετά απο αναμονή παραπάνω απο μια ώρα στην αρχική οθόνη της XTRV με τις τελείες συνεχώς να πηγαινοέρχονται προσπάθησα να ξαναμπώ σε twrp μήπως και έγινε κάτι λάθος στο flash. Διαπίστωσα πως μόνο μέσω fastboot μπορούσα να μπώ σε twrp και όχι με τον κλασικό συνδυασμό πλήκτρων και όταν μπώ δεν μπορώ ουτε καν κάνω swipe για να μπώ στο menu του twrp αλλά ουτε καμια άλλη επιλογή μπορεί να επιλεχθεί λές και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται.
εννοείται πως το pc βλέπει κανονικά το κινητό σαν χώρο αλλά και στο fastboot το βλέπει κανονικά.
Καμία ιδέα??
Ευχαριστώ -
Ο/H Kostasfdg έγραψε:
Καμία ιδέα??
Ευχαριστώ
-
-
Έκανα format data, είμαι σίγουρος γιατί όταν πέρασα την rom μέσα στο τηλέφωνο υπήρχε μόνο ο φάκελος twrp. Εννοείς την twrp που έχεις στην υπογραφή σου? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η rom? Για να βάλω τη δική σου πάνω απο την υπάρχουσα πρέπει να κάνω τπτ ιδιαίτερο ή μέσω fastboot?
-
-
Την δική σου φαίνεται να την περνάει αλλά δεν bootαρει σε twrp
-
-
Sorry , τώρα το πιασα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0