Σωστά, μετά απο ώρα μπαίνει το κλείδωμα!
Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
-
Απ ότι είδα το έχουν και αλλοι το πρόβλημα και μάλλον δεν εχει να κάνει με το twrp.
Βρες otg κάνε format και δοκιμασε να μπουτάρεις.
Αν δεν μπαίνει μπες και κάνε flash ξανα την ρομ χωρίς κανενα wipe..
Δοκιμασε και μου λες..
edit: Μπορείς να δοκιμάσεις και το αλλο.
Κατέβασε αυτό το twrp
Μπες σε fastboot
Δωσε
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery onoma.img
fastboot reboot με κρατημενο το +
Σε αυτό έχω όλο το partition table αλλά επειδή δεν έχω το κινητό σου ίσως σε κάποια partitions να βγάζει λάθος.
Αν λοιπόν βγάλει κόκκινα γραμματα για κάποιο μου το λες να το αφαιρέσω.
(όποιος αλλος θέλει να το δοκιμάσει ας μου πει αν βγάζει καποιο partition off) -
Αυριο πρωι θα ξαναπροσπαθησω. Προς το παρον ξαναεβαλα μεσω mi flash tool την global rom γιατι δεν μπορω να ειμαι χωρις κινητο. Επειδη δεν εχω otg αυτη την στιγμη, μπορω να βαλω την twrp με την διαδικασια που ειπες και μετα να κανω format data και εγκατασταση της rom ή να προσπαθησω χωρις φορματ να την περάσω;
Και κατι τελευταιο πριν ξαναφλασαρω την global ειδα οτι εχει ενεργοποιημένο το arb 2
μετά απο αρκετες συσκευές xiaomi ειναι η πρωτη που με παιδευει ετσι... -
Μετα το φορμάτ πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση στο twrp και μετά περνας την ρομOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Kostasfdg έγραψε:
χωρις φορματ να την περάσω;
-
Καλημέρα. Γιώργο έβαλα το twrp που ανέβασες, μπήκε κανονικά και ανοίγει. Το σφάλμα που βγάζει είναι
failed to mount"/metadata" (invalid arqument)
failed to mount"/dspbak" (invalid arqument)
κανει κανονικά εγκατάσταση της xtrv αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω το magisk ουτε απο την εφαρμογή του ουτε μέσω twrp -
Ωραια , διορθώνω τα 2 partitions και το ξανα ανεβαζω,
Τι σφάλμα βγαζει το magisk?
Μηπως πρεπει να μπεις να κανεις unmount τα system-vendor πρωτα;
Για να διορθώνουμε οποιοδήποτε σφάλμα θα πρέπει να βλέπω το πρόβλημα σε φωτο η σε log.
Ετοιμο twrp-09-02 -
Το magisk μου βγάζει ότι δεν είναι εγκατεστημένο ενω το magisk manager ειναι, οταν πάω να το κάνω ληψη και εγκατάσταση μεσω του ίδιου του magisk δεν μπορεί να το κάνει, οταν πάω μεσω twrp δεν μπορώ να δώ τον χώρο του κινητού όπως θα έπρεπε δλδ όλους τους φακέλλους και δεν μπορώ να βρώ το zip του magisk για να το κάνω install. Προσπαθώ στο twrp να βρώ ένα φάκελλο που να το βλέπω και εκεί και κανονικά στο κινητό για να το βάλω εκεί και να το εγκαταστήσω.
-
Ο/H Kostasfdg έγραψε:
πάω μεσω twrp δεν μπορώ να δώ τον χώρο του κινητού όπως θα έπρεπε δλδ όλους τους φακέλλους και δεν μπορώ να βρώ το zip του magisk για να το κάνω install.
format data έκανες; ;Oxi wipe.... Format
Οταν λες δεν εμφανιζει όλους τους φακέλους;
Αυτό δεν μπορεί να γίνει , ή εμφανίζει η οχι..
Εκτός αν βλέπεις "εξω" από το sdcard.. -
1000 ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια Γιώργο! Να είσαι καλά
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0