Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
Τον κατεβασα κ εκανα κανονικα εγκατάσταση σαν ενημερωση.... Τι εννοείς δεν σου φορτωνει τα εικονιδια??? Σιγουρα κατεβασες την εκδοση που σου ειπα??? Release 4.15.2.1466...?Mi 11 pro
-
Ποιον είχες πριν?Ναι την έκδοση που μου είπες δοκίμασα. Εγώ είμαι στην 4.17, αυτή έχει μέσα η xtrv 11.0.9 και παρατηρώ ότι είναι alpha και όχι release. Την εγκατεστησα από root browser και έκανα και chmod 644 στο ααρχείο.Οταν λέω δεν φορτώνει εννοώ ότι έχω home screen άδεια και ένα μήνυμα just a sec να φορτώνει.
-
-
Μετά από πολλά προβλήματα με την xtrv 11.0.9 θέλω να ξαναγυρίσω στην 11.0.7.Πως μπορώ να ξαναγυρίσω στην προηγούμενη έκδοση? Θέλει wipe? Τι wipe? Προσπάθησα να φλασαρω την 11.0.7 από twrp αλλά, δεν μπουταρει, με ξαναβάζει σε recovery twrp και από εκεί αναγκαστικά φλασαρω την 11.0.9 ώστε να έχω κινητό.
Ενημερώνω ότι ο Launcher που έχει η xtrv 11.0.9 είναι alpha build και όχι release. Εκτιμώ ότι από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. -
Οχι μεσω recovery... Κατεβαζεις απο την επισημη σελιδα το miflash. Κατεβαζεις κ την ρομ που θες σε fastboot. Βαζεις το κινητο σου σε fastboot συνδεεις στον υπολογιστη κ πατας flash. Δεν αργει. Κανενα δίλεπτο κανει να το flashαρει.Υποψιν κατω δεξια επιλεγεις clean all. Αν θες να κλειδωσεις το κανεις μετα αφου bootαρει το κινητο μεσω adbMi 11 pro
-
Θα χάσω τα data?
-
Ναι ολα οποτε κρατα backup!!εκτος κ αν εχεις συγχριονισμενα τα πάντα κ ερθουν μολις βαλεις το mi accountMi 11 pro
-
-
-
Ο/H kostoulas dimitrios έγραψε:
Πολυ καλη η τελευταια Ελληνικη rom απροβληματιστη
-
Ο/H tacolla έγραψε:
η stable ή η xtrv?
Xtrv είναι απλά η ελληνική rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0