stable ή developer? εχει η stable εγγραφη συνομιλιας?Ο/H kostoulas dimitrios έγραψε:
Πολυ καλη η τελευταια Ελληνικη rom απροβληματιστη
Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
η developer αυτη εχω τωρα μια χαρα ειναι και καλη συμπεριφορα μπαταριας ισορροπημενη γενικα
-
Δεν εχω βρει χρόνο να κανω backup και wipe για να την ξαναπεράσω μέσω fastboot ( για όνομα...) και μετά ξανά restore. Αλλά έτσι όπως την πέρασα μέσω twrp σαν OTA update (που είναι και το φυσιολογικό) έχει θέματα στον launcher. Όπως είπα και παραπάνω έχει συμπεριληφθεί alpha build του launcher και όχι release. Επίσης έχει ένα θεμα και στην lock screen, σε γρήγορο lock unlock κολλάει σε minimum brightnes και θέλει ξαναπατημα το power για να δεχθει οποιοδήποτε input από το digitiser.Δεν ξέρω αν σχετίζεται με τον launcher το συγκεκριμένο. Στην προηγούμενη δεν είχα παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Call Recording εχει γιατί έχει τον κινεζικό dialer.
-
Ημοθν σε XTRV 10.0.7 πήγα se XTRV 10.0.9 και θέλω να γυρίσω πίσω σε XTRV 10.0.7.
εχω δοκιμασει μεσω twrp_tucana_3.3.1-09-02-2020 εχω κάνει wipe dalvik & data & cache και install την 10.7 αλλα με ξαναπεταει στο twrp. Δεν μπουτάρει.
Μονο περνοντας πάλι την 10.9 ξεκολαει.
Τι κάνω λάθος; Πως ξαναγυρίζω στην xtrv 10.0.7 ;
Ευχαριστώ !
Επισης πως ενεργοποιω το extended power menu? αυτο που σε αφηνει να επιλεξεις αν θεσ να κανεις reboot σε recovery κλπ ; -
Μέσω developer options ενεργοποιείς το extended power menu.
Μήπως θέλει format data για να ξαναμπεί η 7; -
μια βοηθεια ρε παιδια, δε μπαινουν οι drivers, τι διαολο κανω λαθος?
εβαλα miphone tools, αλλα δε βλεπω πουθενα το τηλεφωνο -
-
-
-
Κλασσικα mi flash tool κατεβασμα fastboot rom κ τικαρεις clean all. Για εμενα κατεβασε την eea rom που ειναι για Ευρώπη.Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Κλασσικα mi flash tool κατεβασμα fastboot rom κ τικαρεις clean all. Για εμενα κατεβασε την eea rom που ειναι για Ευρώπη.
-
Βέβαια...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0