Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
Καλησπέρα παιδιά, τελικά για την ώρα η MIUI 12 φαινεται να εχει θεματακια. Στην εφαρμογη της Τραπεζας Πειραιως μου βγαζει συνεχως "Screen overlay detected" to change this permission setting, you first have to turn off the the screen overlay from Settings > Apps. Και με παραπεμπει στις ρυθμισεις με τις εφαρμογες που επιτρεπουν την επικαλυψη οθονης.......αν και τις εχω απενεργοποιησει ολες που μπορει να κανουν επικαλυψη οθονης αυτο πεισματικα βγαινει εκει και μονο μα επανεκκινηση του κινητου μπορω να δουλεψω την εφαρμογη!!!!! Εχει καποιος καμια ιδεα τι γινετε? θα το εκτιμουσα παρα πολυ.Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Εγώ έχω θέμα με την κάμερα... Πολλές φορές ανοίγω την εφαρμογή και τρωει σκάλωμα.. Δεν αλλάζει μεταξύ των modes, ούτε βγάζει φωτογραφία.. Παρά μόνο αν πατησω στην προηγούμενη φωτογραφία που έχω τραβήξει κ ξαναμπώ στο μενού της κάμερας.. Ή αν βγω εντελώς και ξαναμπώ! Έχω κάνει επαναφορά κτλ... Είναι κάποιο γενικό bug, που θα στρωσει με update?
-
Ο/H shamrock1404 έγραψε:
Εγώ έχω θέμα με την κάμερα... Πολλές φορές ανοίγω την εφαρμογή και τρωει σκάλωμα.. Δεν αλλάζει μεταξύ των modes, ούτε βγάζει φωτογραφία.. Παρά μόνο αν πατησω στην προηγούμενη φωτογραφία που έχω τραβήξει κ ξαναμπώ στο μενού της κάμερας.. Ή αν βγω εντελώς και ξαναμπώ! Έχω κάνει επαναφορά κτλ... Είναι κάποιο γενικό bug, που θα στρωσει με update?
-
Ποια ρομ εχετε??? Εγω με την eaa δεν εχω τετοια θεματα...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Ποια ρομ εχετε??? Εγω με την eaa δεν εχω τετοια θεματα...
δεν το κανει συνεχεια ...καποιες φορες -
Στη global το εχουν αυτο το θεμα. Το ειδα το αναφερουν στο telegram...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Στη global το εχουν αυτο το θεμα. Το ειδα το αναφερουν στο telegram...
-
Telegram groups Telegram groups - Beta Team - Mi Community - Xiaomi
Κατω κατω θα βρεις το mi note 10 globalMi 11 pro -
Υπαρχει κανένα τζαμάκι, να κάθεται κομπλέ;
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω την miui12 , έχω κάνει ένα σωρό δοκιμές. Την ελληνική. Μέχρι στιγμής αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που είχα με το miui11. Μου αρέσει η χρήση της εφαρμογής επαφές-τηλέφωνο της google που πραγματοποιώ τηλεφωνική εύρεση φωνητικά σε παλιότερο τηλέφωνο, στο Minite 10 μετά από φωνητική κλήση κολλάει. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει καλά , ή υπάρχει κάπου αλλού το πρόβλημα;. Υπάρχει τρόπος διόρθωσης;
-
Καλημέρα σας, μετά από 15 περίπου μέρες χρήσης του κινητού (mi note 10 pro) έχω να πω τα παρακατω
1) εκπληκτικές λήψεις φωτογραφιών, σε τέτοιο σημείο που ενώ είμαι χρήστης dslr, δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να κουβαλάω μαζί μου φωτογραφική και φακούς.
2) ουδέποτε με ενόχλησε η μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των φωτογραφιών
3) η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, προέρχομαι βέβαια από το mi note 3, που είχε απλή αλλά καλή ips
4) η μπαταρία βγάζει 1,5 μέρα με πολύ χρήση (πάνω από 7 ώρες sot, πάνω από 3 ώρες κλήσεων)
5) για νυχτερινές λήψεις με μικρή διαφορά καλύτερη η gcam
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0