Δεν μπορώ να περάσω recovery στην συσκευή ,για να βάλω την τελευταία XTRV .ΒΟΗΘΕΙΑ !!!
-
-
Aν εννοείς άλλες εκδόσεις ναι .Δεν μπορεί ρε γαμώτο να μην έχουν μια δικλείδα ασφαλείας για αυτές τις περιπτώσεις...Τι στο καλό ;;;;Τιποτα δεν γίνεται;;;;;;;;
Το miflash tool αναγνωρίζει την συσκευή ,φλασάρει όμως για πάντα ,δεν σταματάει με fail ή με επιτυχία .Δεν μπορώ να φλασάρω εκει μία μαμά ρομ και να τελειώνω ;;;;;;;
@geoanto555 -
-
Κλειδωμένο λέει και μου προτείνει ως λύση το flash μέσω sp flash tool .Aπλα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο flash κομμάτι του .Η samsung σου δίνει περιθώριο αν τα σκατώσεις να το επαναφέρει ή xiaomi δεν έχει τέτοια δικλίδα ασφαλείας ;
Άσε που και το mi unlock tool κλειδωμένο το δίνει ...
Εν το μεταξύ τα snapdragon μεσω edl φλασάρονται ,αυτό με mediatek γιατι δεν γίνεται ,δεν καταλαβαίνω ρε γμτ . . . Τόσο δύσκολο; -
-
Όχι ,μόνο αυτό έχω ξεκλειδώσει (δεν το κάνω και επάγγελμα) και αυτό τους έστειλα στο email προς την εταιρεία ως bug ,μήπως και μου το επιτρέψουν νωρίτερα .Θα βρω ανταπόκριση λες;
-
-
Κάποιος άλλος ρε παιδιά να προτείνει κάτι άλλο μπας και πετύχει;
Κάποιος , κάτι;;;;; -
Καλημέρα σας .
Επιμένω στις προσπάθειες μου μήπως και το σώσω να ξέρετε ,χρειάζομαι όμως μια μικρή βοήθεια.
Αν ας πουμε θεωρητικά ότι θα μπορούσα να φλασάρω μία rom μέσω miflash tool ,ποια rom να επέλεγα ;
Ήμουν με την MIUI Global 10.4.4 stable 10.4.4.0(PCGMIXM) πριν φλασάρω την ελληνική xtrv και μπρικάρει η συσκευή .Δεν είμαι σίγουρος ποια πρέπει να κατεβάσω ,σίγουρα fastboot rom ,αλλά ποια από όλες ;Επίσης dev ή stable ;Αν είχατε και κάνα link διαθέσιμο ακόμα καλύτερα ...
Σας ευχαριστώ και εννοείται πως όποια συμβουλή καλοδεχούμενη. -
mifirm.net/model/cactus.ttt (αν εχεις 6Α)
Αρχικά να δεις αν ειναι Global η Κινέζικο .
Μετά διαλ'έγεις fastboot, προτίμησε stable. -
Είναι global , αγορασμενο από Κωτσόβολο.
Στο email μου απάντησε εκπρόσωπος της εταιρείας.Στενοχωρηθηκε πολύ με αυτό που έπαθα αλλά δεν μπορεί να με βοηθήσει...:-) -
Ο/H DimitrisPapamichas έγραψε:
Εν το μεταξύ τα snapdragon μεσω edl φλασάρονται
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0