Το boxaki το έχω αρκετό καιρό και είμαι ευχαριστημένος. Εδώ και 2 μέρες έχει κολλήσει στην εκκίνηση στα 4 κινούμενα σχίσματα. Πώς μπορώ να το ξεκολλήσω?
Πρόβλημα με το mibox!!! help
-
-
Καλησπέρα, καλό μήνα, βρήκες κάποια λύση ? Το έφτιαξες ?
-
Κάποια στιγμή ξεκολισε μετά από 5-6 μέρες στην ίδια κατάσταση. Την επόμενη το βράδυ πάλι τα ίδια έχει κολλήσει στην αρχή. Επιπλέον τώρα κάπου επάνω δεξιά μου βγάζει και μια ένδειξη ότι έχει εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος. Το έχω παρατήσει αφού έψαξα όλο το ίντερνετ για λύση και δεν κατάφερα τίποτα
Αν εχει κανείς καμιά ιδέα??? -
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να του κάνεις reset ?
-
καλησπέρα , το βγάζεις από το ρεύμα και έχοντας πατημένα το κεντρικο στρογγυλο μαζί με το βελάκι του δίνεις ρεύμα ,σε πάει σε μια καρτέλα και διαλέγεις reset
-
Και έχω κάνει πάνω απο1000 προσπάθειες αλλα δυστυχώς δεν με πάει στο μενού για την επιλογή του reset.
-
Βγάζοντας το από το ρευμα δεν λύθηκε το πρόβλημα;
-
Οχι δυστυχώς. Το βγάζω από την τροφοδοσία κάνω τη κίνηση με τα κουμπιά αλλά δεν με παει στην επιλογή για να κάνω resetting κλπ.
-
Καλημέρα στην παρέα. Αφού δεν έβγαλα ακρη με το box εχθές πήρα ένα καινούργιο box s. Η βοήθεια σας ήταν καταλυτική και σας ευχαριστώ πολύ. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να εγκαταστήσω το cosmote tv στο box?
-
Ο/H Dimitriosturbo έγραψε:
Αφού δεν έβγαλα ακρη με το box εχθές
-
Θεσσαλονίκη. Αλλά τι σχέση έχει αυτό?
-
Αν είσαι κοντά στον Εύοσμο, κάνε μία βόλτα από το Qubestore Εύοσμου και βρες τον Θανάση, μήπως μπορεί αν βοηθήσει με το tv box που κόλλησε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0