Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!! Χθες άνοιξα ένα redmi note 8 δωράκι για την γυναίκα μου, το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά, ύστερα από μισή ώρα μου έβγαλε αναβάθμιση την miui 11 την οποία και έκανα. Αφού έγινε η αναβάθμιση άνοιξε πάλι κανονικά το τηλέφωνο, είπα όμως να του κάνω ένα factory reset πριν αρχίσω το στήσιμο, μπαταρία είχε 60%. Εκεί ξεκινάει μάλλον το πρόβλημα... Κανονικά έγινε το factory reset, έκανε το wipe, έβγαλε το logo " Redmi note 8" για λίγο και ύστερα μαύρισε η οθόνη. Μετά από αυτό το χάος....Δεν άνοιξε ποτέ... Πατάω power button τίποτα...Το βάζω σε φορτιστή δεν ανάβει το led και λογικά δεν φορτίζει... Το βάζω σε fastboot mode και μου έβγαλε το λαγουδάκι. Ύστερα δοκίμασα να το βάλω σε recovery mode, δεν έκανε τίποτα όσες φορές και αν δοκίμασα. Ξανά πάλι δοκιμάζω για fastboot mode και τίποτα... δοκίμασα 100 φορές τίποτα...δεν μπαίνει σε fastboot. Δεν μπαίνει σε recovery mode, δεν ανάβει το led, δεν φορτίζει... Μάλλον νέκρωσε...και 99,99% θα πάει για επιστροφή ( Κίνα...). Καμία άλλη ιδέα μήπως έχει κανείς?? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk