Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους, ερώτηση ποια version έχετε βάλει και δουλεύει στο mi 8 lite δοκίμασα κάμποσες αλλά δεν δουλεύει έκανα και τα δύο magisk module από το forum xda αλλά δεν έχω βρει κάτι που να δουλέψει τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου μου είναι τα παρακάτω ευχαριστώ πολύ
Gcam???
-
-
-
καλή χρονιά ,δυστυχώς όχι τίποτα δοκίμασα αρκετές βέρσιον αλλά τίποτα
-
-
αυτα έχω σε ενα φακελο στο τηλεφωνο αλλα δεν δουλεψε ουτε αυτο απλος τα κρατάω μήπως και
-
-
ναι με το module και το migisk το έτρεξα για ενεργοποίηση του camera2api , ναι και το bootloader είναι ξεκλίδωτο το δίχνει και στην εκίνηση του τηλεφώνου
-
Για κατέβασε την εφαρμογή camera2 Probe από το play store και βάλε print screen από την οθόνη "Camera 2 API"
-
να βάλω αλλά λογικά αφού πέρασα πάλι την ρομ δεν είναι ενεργοποιημένο δες αν βγάλει καμιά άκρη ειναι μεγάλο το print screen
-
Στην αρχή-αρχή που λέει με κόκκινα γράμματα LEVEL_3 σημαίνει ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το camera 2 api
-
μηπως εχεις κανενα αρχειο για ενεργοποιηση διοτι δεν τα έχω πλέων και δεν θυμάμε ποιο δούλευε παντως το modoule που έχει στο παραπανω σύνδεσμο δεν το ενεργοποιησε
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα