Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια αναβάθμισης η συσκεύη δείχνει νεκρή. Δεν μπαίνει σε fastboot δεν ανοίγει και δεν φορτίζει. Εχω ανοίξει τη πλάτη και μέτρησα με πολύμετρο και η μπαταρία είναι καλή. Βρίσκεται σε edl mode και ο υπολογιστής την αναγνωρίζει ως 9008 μπλα μπλα. Φλάσαρα με modded filehose 660 αλλα και πάλι νεκρό. Δοκίμασα διαφορετικές rom από version 9 εως την τελευταία. Καμια ιδέα;
Mi 8 lite dead
-
-
Τι απάντηση παίρνεις με το miflash;
Ανέβασε screenshot καθώς και το flash log να τα δουμε... -
-
miflash@20191231.txt
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader καθώς το τελευταίο διάστημα "έπαιζα" με τις ρυθμίσεις. Αν χρειστεί τίποτε ακόμη πείτε μου μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη. Ευχαριστώ -
Κάθε φορά που αποτυγχάνει το miflash πρέπει να κάνεις αποσύνδεση το κινητό και εκ νέου σύνδεση σε 9008.
Επίσης καλό θα είναι αν σβήνεις τα αρχεία log μέσα από τον φάκελο του miflash...
Τέλος, το κομμάτι της διαδρομής που έχεις αλλοιώσει, καλό θα είναι να μην περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες ή κενά ανάμεσα στα ονόματα... -
Τα δοκίμασα όλα αλλά έχω το ίδιο αποτέλεσμα.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάθε φορά που αποτυγχάνει το miflash πρέπει να κάνεις αποσύνδεση το κινητό και εκ νέου σύνδεση σε 9008.
Επίσης καλό θα είναι αν σβήνεις τα αρχεία log μέσα από τον φάκελο του miflash...
Τέλος, το κομμάτι της διαδρομής που έχεις αλλοιώσει, καλό θα είναι να μην περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες ή κενά ανάμεσα στα ονόματα...
-
Για δοκίμασε να συνδέσεις την μπαταρία και να δεις εάν ανοίγει...
-
Η μπαταρία είναι συνδεδεμενη. Το flashing να το κάνω με τη μπαταρία συνδεδεμένη ή όχι;
-
-
το miflash μου γράφει you are not authorized to download. Μάλλον επειδή δεν έχω εξουσιοδοτημένους κωδικούς. Θα δοκιμάσω και με το πειραγμένο firehose τώρα
-
-
Με το πειραγμένο firehose η εγκατάσταση τελειώνει κανονικά αλλα το τηλέφωνο δεν μπουτάρει και δεν φορτίζει εκτος απο λίγα δευτερόλεπτα που παίρνει ρεύμα 0.46a αφού πρώτα πατήσω το power. Δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος. Μήπως το φλασάρισμα παίπει να το κάνει κάποιος με εξουσιοδότηση στους servers της χιαόμι μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης από τον υπολογιστή μου; Κάπου το διάβασα και αυτό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0