Σε ευχαριστώ για τα βήματα. Κάποιες διευκρινήσεις μόνο. Το βραχυκύκλωμα πρέπει να γίνει με τσιμπιδάκι και πόση ώρα θα διαρκέσει; Στο device manager είμαι ήδη σε 9008 με το βραχυκύκλωμα θα γίνει reset;
Mi 8 lite dead
-
-
Θα βγάλεις το βύσμα της μπαταρίας , εκεί θα γίνει το reset , διότι άλλον τρόπο για reset δεν έχεις. Με το τσιμπιδάκι , απλά ακουμπάμε , δεν πιέζουμε.
-
Product Authentication
Δες λίγο με το IMEI σου τι κινητό έχεις , τα mi 8 έχουν China και Global locked Bootloader , ανάλογα με την Version σου, μια που δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι ο Bootloader σου. -
-
-
Εχω ένα πρόβλημα τη τη διαδικασία. Ακολούθησα τα βήματα σχολαστικά αλλά στο testpoint δεν κάνει τη συσκευή reload στο device manager. Κανονικά έτσι δεν πρέπει; Μόλις συνδέω τη συσκευή την εμφανίζει ως qualcomm HS-usb QDloader 9008 (comx) και οταν κάνω το βραχυκύκλωμα δεν γίνετε κάτι σαν επανασύνδεση, μένει ώς έχει. Προχώρησα με την υπόλοιπη διαδικασία αλλα μια απο τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να 3χει κολλήσει το edl mode;
-
-
πιστεύω ότι έχω το ίδιο θεμα με το τύπο εδώ What to do when you're stuck in EDL-Mode (bl… | Xiaomi Mi Max 3 μόνο που αυτός εγκαθιστά μιά rom που την αναφέρει ως anti-rollback activated.
-
καθε φορά που έχεις μια αποτυχία κλεινεις Miflash και αποσυνδέεις το κινητό.
Μετά ανοίγεις miflash και κανεις το test point.
Αν έκανε εγκατάσταση μια ρομ και έχεις μεινει κολλημενο σε edl βγάζεις μπαταρία για λίγο, πίεσε το power να τραβήξει όσο ρεύμα
εχει στην πλακέτα , συνδέεις μπαταρία και προσπαθείς να το ανοίξεις.
Αν μετά απ όλα αυτα εισαι στα ίδια δοκιμάζεις και με αλλη ρομ.
Σε περίπτωση που έχεις επιτυχία σε flash αλλά επιμένει να μην ανοίγει και με την δεύτερη ρομ μάλλον το πρόβλημα ειναι αλλου.
Σε κεινη την περίπτωση βγάλε την μπαταρία και ασε το ολη νυχτα εκτός.. -
Εάν δεν καταφέρεις κάτι , μίλα με mygad ή qubestore στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
-
Ok θα δοκιμάσω να ξεφορτίσω τη μπαταρία. Ευχαριστώ
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0