Διαφήμιση

[Miui 11 20.1.2/4] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 22 συσκευές

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • Πρέπει να διαβάζετε της ανακοίνωσης...όχι μόνο να λέτε...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Καλησπέρα , έχω μια απορία σχετικά με το antirollback επειδή μάλλον έκανα πατάτα!
      Στο Mi 9T Pro είχα αυτή τη ROM [Miui 11 20.1.2/4] και ήθελα να γυρίσω σε κάποια ROM πίσω, επειδή είχα θέμα με κάποιες δυσλειτουργιες όπου δεν υπήρχαν στην Καρφιτσωμένο [Miui 11 19.12.12] και έτσι έκανα , αλλά τελικά κατεληξα σε bootloops και όταν πήγα να κάνω flash ξανά την τελευταία , τα bootloops συνεχίστηκαν και τώρα δεν έχω ιδέα τι να κάνω, έκανα και factory reset (wipes) και πλέον δε μου βγάζει το πεδίο να βάλω κωδικό στο TWRP και δεν έχω "σωστή" εικόνα του εσωτερικού χώρου της συσκευής .

και η απορια μου ειναι η εξής : ειναι δυνατόν να φταίει το antirollback από την Miui 11 20.1.2/4 στην Miui 11 19.12.12?
    • [Miui 11 20.1.2/4] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 22 συσκευές

Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς γιατι δεν βγάζει προτεινόμενα άρθρα ο chrome, επειδή έχω το redmi note 7 είμαι στην 12/12

Edit λύθηκε με clear cache και dalvic από recovery

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H SubStealer έγραψε:

και δεν έχω "σωστή" εικόνα του εσωτερικού χώρου της συσκευής .
      Αν και δεν είμαι σίγουρος, ίσως να θέλει format data...
    • Ο/H SubStealer έγραψε:

Καλησπέρα , έχω μια απορία σχετικά με το antirollback επειδή μάλλον έκανα πατάτα!
      Στο Mi 9T Pro είχα αυτή τη ROM [Miui 11 20.1.2/4] και ήθελα να γυρίσω σε κάποια ROM πίσω, επειδή είχα θέμα με κάποιες δυσλειτουργιες όπου δεν υπήρχαν στην Καρφιτσωμένο [Miui 11 19.12.12] και έτσι έκανα , αλλά τελικά κατεληξα σε bootloops και όταν πήγα να κάνω flash ξανά την τελευταία , τα bootloops συνεχίστηκαν και τώρα δεν έχω ιδέα τι να κάνω, έκανα και factory reset (wipes) και πλέον δε μου βγάζει το πεδίο να βάλω κωδικό στο TWRP και δεν έχω "σωστή" εικόνα του εσωτερικού χώρου της συσκευής .

και η απορια μου ειναι η εξής : ειναι δυνατόν να φταίει το antirollback από την Miui 11 20.1.2/4 στην Miui 11 19.12.
      Στην αλλαγή που λες δεν υπάρχει πρόβλημα ARB την έκανα και εγώ γιατί είχα προβλήματα. Μάλλον κάτι πήγε στραβά .Από ότι καταλαβαίνω μάλλον τα βλέπεις κρυπτογραφημένα όποτε κανε WIPE DATA και θα στρώσει.Μετά κανε ένα FR και ξαναπερνα την ρομ. Μόνο που θα την στήσεις απο την αρχή. Λογικά όλα θα πάνε καλά.
    • Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις παιδιά!
      Δλδ δεν σώζεται με κάποια άλλη μέθοδο,και πάνε στον βροντο τα τελευταία αρχεία (φωτό, βίντεο) που δεν είχα προλάβει να κάνω backup?!
      Είχα κάνει και μέσο recovery ένα backup,θα χαθεί και αυτό?! Γιατί όντως τα βλέπω όλα κρυπτογραφημένα!
    • Αν έχεις backup μέσω twrp μπορείς να το επαναφέρεις αλλά μόνο αν εγκαταστήσεις ή φοράς την ρομ που είχες όταν έκανες το backup.(ΝΑΙ το ξερω ειναι μεγαλη Μ......) Δεν ξέρω όμως αν με εκείνο το backup είχαν σωθεί και οι φώτο και τ αρχεία σου. Πολύ πιθανό όμως να έχουν σωθεί σε κανα σύννεφο αν το συγχρονίζεις που και που. Για το αν υπάρχει άλλος τρόπος δεν ξέρω, μάλλον θα πρέπει να μας φωτίσει κάποιος πιο έμπειρος.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα σας και χρόνια πολλά.
      Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
      Ενεργοποιώ το Dual Apps για το Viber.
      Ενω κάνει κανονικά την ενεργοποίηση με τον αριθμό τηλεφώνου δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή.
      Για τα αυτοκόλητα μου βγάζει συνεχώς download failed , δεν ανοίγει τα δικαιώματα για να ενεργοπιειθεί η κάμερα , κολλάει στις συνομιλίες.

Υπάρχει η περίπτωση να οφείλετε στην τελευταία ROM? Για το MI 9T Pro?
    • Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω στο TWRP τον κωδικό να κάνει αποκρυπτογράφηση για να μπορώ να δω κανονικά τον εσωτερικό χώρο?!

Το Format Data δηλαδή είναι μονόδρομος?

Μέχρι στιγμής έχω κάνει Factory reset,αλλά τα αρχεία πρέπει να είναι ακόμα εκεί, απλά δε μπορώ να τα δω λόγω κρυπτογράφησης ...

Δε ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά
    • Ο/H SubStealer έγραψε:

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω στο TWRP τον κωδικό να κάνει αποκρυπτογράφηση για να μπορώ να δω κανονικά τον εσωτερικό χώρο?!

Το Format Data δηλαδή είναι μονόδρομος?

Μέχρι στιγμής έχω κάνει Factory reset,αλλά τα αρχεία πρέπει να είναι ακόμα εκεί, απλά δε μπορώ να τα δω λόγω κρυπτογράφησης ...

Δε ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά
      Για mi9t pro μιλάμε? δεν ξερω τι twrp εχεις τωρα αλλα δοκιμασε σιγουρα να βαλεις αυτο το twrp μια Download twrp-3.3.1-0-raphael.img μεσω fastboot με τον 2ο τροπο απο αυτο το topic TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
      εααααν κανει αποκρυπτογραφιση σε βαλει να βαλεις μοτιβο κλπ η οτι ειχες η αν ανοιξει νορμαλ το twrp τελος παντων φτασε μεχρι εκει κ βλεπουμε :P
      Εαν ανοιξει οκ το twrp δοκιμασε να κανεις flash το magisk και να δεις αν ανοιγει το κινητο μετα... αλλιως σωσε οτι θες μεσω twrp κ μετα κανε format data κλπ
    • Ο/H SoNik+ έγραψε:

Για mi9t pro μιλάμε? δεν ξερω τι twrp εχεις τωρα αλλα δοκιμασε σιγουρα να βαλεις αυτο το twrp μια Download twrp-3.3.1-0-raphael.img μεσω fastboot με τον 2ο τροπο απο αυτο το topic TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMIεααααν κανει αποκρυπτογραφιση σε βαλει να βαλεις μοτιβο κλπ η οτι ειχες η αν ανοιξει νορμαλ το twrp τελος παντων φτασε μεχρι εκει κ βλεπουμε :P
      Εαν ανοιξει οκ το twrp δοκιμασε να κανεις flash το magisk και να δεις αν ανοιγει το κινητο μετα... αλλιως σωσε οτι θες μεσω twrp κ μετα κανε format data κλπ
      Λοιπόν, πέρασα το recovery όπως έπρεπε με την δεύτερη μέθοδο , αλλά ουσιαστικά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο, τα βλέπω όλα κρυπτογραφημένα ακόμα. Aν προσπαθήσω να περάσω την XTRV ROM μεσω ADB υπάρχει περίπτωση να γίνουν τα πράγματα χειρότερα?!

Επίσης μια απορια σχετικά με το TWRP , πώς κάνω mount USB στικάκι για να περάσω από εκεί είτε την ROM είτε το BackUP (αν το είχα αποθήκευση κάπου αλλού?) όσες φορές και να έβαλα καποιο στικακι , δεν αναγνωρίζει κάτι!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H SubStealer έγραψε:

Επίσης μια απορια σχετικά με το TWRP , πώς κάνω mount USB στικάκι για να περάσω από εκεί είτε την ROM είτε το BackUP (αν το είχα αποθήκευση κάπου αλλού?) όσες φορές και να έβαλα καποιο στικακι , δεν αναγνωρίζει κάτι!
      1. Θα συνδέσεις το στικάκι που έχεις με OTG καλώδιο στην συσκευή σου
      2. Θα κάνεις Reboot στο TWRP Recovery ώστε να το δει
      3. Θα πας στο Install και θα πατήσεις κάτω στο πλήκτρο που λέει Select Storage
      4. Θα επιλέξεις το USB-OTG και θα διαλέξεις μετά την ROM για να κάνει Flash
      Καλή επιτυχία :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)