Παρατήρησα ένα πρόβλημα με τον proximity sensor, το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν δέχεται κλήση με το τηλέφωνο κλειδωμένο. Αν κατά την κλήση, είτε στην αρχή, είτε κατά τη διάρκεια, ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας και κλείσει η οθόνη, τότε δεν ανάβει ξανά η οθόνη παρά μόνο αν τερματιστεί η κλήση (μόνο από τον συνομιλητή), πατηθεί το power button και μετά ξεκλειδώσει το τηλέφωνο...
Αν είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά ο αισθητήρας, ανάβει και σβήνει η οθόνη όπως πρέπει...
Εν τω μεταξύ, επιλογή για απενεργοποίηση του αισθητήρα δεν υπάρχει πουθενά...
Επίσης στα hardware tests δείχνει ότι ανταποκρίνεται κανονικά... Η συσκευή έχει tempered glass με σκούρο περιθώριο που είναι πολύ κοντά στον αισθητήρα αλλά επειδή ανταποκρίνεται κανονικά σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πλην της κλήσης στην οθόνη κλειδώματος, υποθέτω ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Μου φαίνεται θέμα software. Η συσκευή είναι από mi store με MIUI 10.3.5.0 (PCXEUXM)
Το έχει συναντήσει κανείς ή έπεσα στην περίπτωση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά ο αισθητήρας, ανάβει και σβήνει η οθόνη όπως πρέπει...
Εν τω μεταξύ, επιλογή για απενεργοποίηση του αισθητήρα δεν υπάρχει πουθενά...
Επίσης στα hardware tests δείχνει ότι ανταποκρίνεται κανονικά... Η συσκευή έχει tempered glass με σκούρο περιθώριο που είναι πολύ κοντά στον αισθητήρα αλλά επειδή ανταποκρίνεται κανονικά σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πλην της κλήσης στην οθόνη κλειδώματος, υποθέτω ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Μου φαίνεται θέμα software. Η συσκευή είναι από mi store με MIUI 10.3.5.0 (PCXEUXM)
Το έχει συναντήσει κανείς ή έπεσα στην περίπτωση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Poco F2 Pro 6/128