Πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας
-
-
Έτσι φαίνεται, θα πρέπει να περιμένω αναβάθμιση...
Ξέρει κανείς αν με MIUI 11.0.3.0 PCXEUXM λειτουργεί το WiFi calling της Cosmote;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkPoco F2 Pro 6/128 -
Τελικά έκανα την αναβάθμιση σε MIUI 11.0.3.0 PCXEUXM και το WiFi calling της Cosmote λειτουργεί κανονικά.
Το θέμα του αισθητήρα εγγύτητας δυστυχώς παραμένει και συνεχίζει να μην έχει επιλογή για την απενεργοποίησή του...
Εχω κι εγώ θέμα με τον αισθητηρα στο mi8 μου. Άλλαξα πρόσφατα τζάμια και είναι ελάχιστα στραβό. Λέτε να παίζει αυτο ρόλο;;;Να μην τρέχω να τον αλλάξω; Πώς θα τσεκαρω αν λειτουργεί;mi8
-
Το προστατευτικό τζάμι μπορεί να τον επηρεάζει. Στο mi8 δεν ξέρω αν μπορείς να μπεις σε διαγνωστικά τεστ που έχουν τα note. Έχεις miui ROM? Αν ναι, μπες στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα πολλές φορές στον kernel. Θα μπεις σε ένα διαγνωστικό εργαλείο όπου έχει σχετικό τεστ.
Ευχαριστω για την απαντηση.Εκανα το τεστ απο τον dialer,* # * # 64663 # * # *, πανω δεξια τρεις τελειες,additional tools,proximity sensor,calibrate αλλα τιποτα. μαλλον τα εχει παιξει ο αισθητηρας.mi8
-
-
καλημέρα. σε redmi note 8T καινούριο δεν μπορώ να βρω που είναι οι ρυθμίσεις για τον αισθητήρα εγγύτητας. στο σημείο που αναφέρετε στις ρυθμίσεις εισερχόμενων κλίσεων δεν υπάρχει. αποτέλεσμα όταν σε καλούν και μιλάς ακουμπάει το αυτί ή το πρόσωπο στη σίγαση και δεν ακούς τίποτα. πώς λύνεται αυτό; ευχαριστώ πολύ.
-
Settings, app settings, system pp settings, call settings, incoming call settings, proximity sensor.
Δεν το έχεις αυτό; -
Χρόνια πολλά. όχι δεν το έχω. δεν υπάρχει η τελευταία ρύθμιση που αναφέρεις
-
Πάτησε στον dialer *#*#64663#*#* και ρυθμισε τον μηχανικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0