Είμαι κάτοχος MI9t pro 128 εδώ και 2 μήνες περίπου αλλά δεν μπόρεσα να το χαρώ.. Καταρχήν είμαι με official rom δεν πρόλαβα να ασχοληθώ να βάλω custom. Την πρώτη βδομάδα σταμάτησε να παίρνει και να δέχεται κλήσεις ξαφνικά!! Ενώ είχα δίκτυο ενώ δοκίμασα τα πάντα. Είχα δεδομένα αλλα δεν καλούσε ο dialer καθόλου και όταν με έπαιρναν έπεφτε το δίκτυο και ξανα έπιανε μετά απο λίγο. Έκανα facory reset τελικά και όλα οκ! μετά από δύο εβδομάδες και ενώ η μικρή μου έβλεπε youtube δίπλα μου σβήνει η οθόνη. Έπαιζε ήχος κανονικά. Κάνω και επανεκκίνηση τίποτα. Το παω για service, το είχα πάρει απο ελληνικό skroytzomagazo οπότε και καλά είχε εγγυηση. Λόγω εορτών καθυστερίσανε. Μην τα πολυλογώ περνάνε οι γιορτες τηλέφωνα κλειστά πάω απο εκεί το μαγαζί λουκέτο.. Με το ζόρι βρήκα ένα τηλέφωνο και πήρα την συσκευή μετά από έναν μήνα φυσικά μη επισκευασμένη. Οπότε τώρα ρωτάω. Παίζει να είναι θέμα λογισμικού??? Δύσκολο γιατί ουτε logo ανάβει ούτε στο recovery ούτε στο fastboot ανάβει η οθόνη.. Πήγα σε ένα φημισμένο μάστορα εδώ ελευσίνα μου είπε ακόμη δεν κυκλοφορεί οθόνη ελλάδα να την παραγγείλω μόνος μια με frame και να του την πάω. Έχω αλλάξει και μόνος μου οθόνη με frame σε MIA1 οπότε βρήκα και για το δικό μου αλλά είναι αρκετά πιο ακριβές... και αναρωτιέμαι είναι amoled όπως η μαμα?? ή είναι παλαιότερη τεχνολογία που απλά κουμπώνει και κάνεις την δουλειά σου? ξέρει κάποιος κάπου που να μπορούν να μου αλλάξουν άμεσα οθόνη? Ευχαριστώ.
Μαύρη οθόνη
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα