Μάλλον θέλει ξεκλείδωτος bootloader. Και η συσκευή σου είναι λίγο δύσκολη.
Περίμενε καλλίτερα να βγει επίσημα. Σύντομα...
Περίμενε καλλίτερα να βγει επίσημα. Σύντομα...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούπως την περναω μονος μου? ουτε εμενα εχει ερθει ακομαΟ/H amavroudis έγραψε:
Εδώ θα βρεις τις επίσημες αναβαθμίσεις
detail?device=1900375
Δες τι έχει βγει και αν θέλεις κατέβασε το και πέρασε το μόνος σου, αν δε το βρίσκει...
Το Redmi Note 8 Pro Global είναι σε miui12 ενώ το eea σε.11, από όσο βλέπω...
με τη ληψη τελευταιου πακετου? δεν την εμφανιζει και παλι..δεν υπαρχουν ενημερωσεις γραφειΟ/H amavroudis έγραψε:
Την κατεβάζεις από το link που σου έβαλα και το περνάς από την εφαρμογή αναβάθμισης...
τωρα το ειδα κι εγω που εκανα συγκριση τις rom ..ευχαριστω.Ο/H Vstromakias έγραψε:
@strofakias έχεις τη τελευταία στο κινητό σου (είσαι με eea και όχι με global). Γίνεται επάνω στην eea να περάσει global σαν αναβάθμιση. Έχω μείνει στο "δεν γίνεται"
Για EU που έχω και εγώ δεν έχει βγει,μην κάνεις τίποτα γιατί θα σου γίνει μπρίκι.Ο/H strofakias έγραψε:
με τη ληψη τελευταιου πακετου? δεν την εμφανιζει και παλι..δεν υπαρχουν ενημερωσεις γραφειΟ/H amavroudis έγραψε:
Την κατεβάζεις από το link που σου έβαλα και το περνάς από την εφαρμογή αναβάθμισης...
Δηλαδή δεν είναι ασφαλές με αυτόν τον τρόπο που γράφεις παραπάνω να γίνει ;Ο/H amavroudis έγραψε:
Δεν σου έγραψα να περάσεις αναβάθμιση. Απλά πως γίνεται σου έγραψα. Και που θα βρεις τις αναβαθμίσεις μαζεμένες;...