Ξέρει κάποιος γιατί αφαίρεσαν το sync ,από την "κουρτίνα":
Redmi Note 8 Pro ενημερώσεις για επόμενα android 10 κλπ λόγω Mediatek
-
-
Ούτε στα κρυμμένα δεν το έχει;
-
Όχι δεν υπάρχει. Πήγα στο edit μπας και ήταν πιο κάτω αλλά τίποτα.
-
Δες μήπως μπορείς να το βγάλεις σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη.
-
Καλησπέρα. Μετά την χθεσινή αναβάθμιση (EU) αντιμετωπίζω κάποια θεματακια. Αρχικά το ξεκλείδωμα πια έχει καθυστερηση 1" ενώ με πριν ήταν άμεσο. Επίσης κάποιες φορές τα εικονίδια των εφαρμογών είναι τα μισά σε κάθετη διάταξη και τα μισά σε οριζόντια διάταξη. Σαν να έχω το κινητο σε όρθια θέση ας πούμε και μετά πλάγια αλλά μαζί . Κάποιες φορές έρχεται επίσης και πέφτει το ένα εικονίδιο πάνω στο άλλο. Κάποιες φορές ξεκολλάει κάποιες άλλες μαυρίζει η οθόνη και μόνο με επανεκκίνηση συνέρχεται. Είμαι ο μόνος τυχερός;
Από άποψη μπαταρίας δεν μπορώ να κρίνω το ξεσκίζω το κινητό...
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα μου ήρθε εχθές το μεσημέρι το MIUI 12...Για αρχή καλό φαίνεται θα δείξει η πορεία..
-
Harrytzo μάλλον είσαι όπως λες ο μόνος τυχερός. Εγώ προς το παρόν όλα καλά... λίγο κολλάει το "Κέντρο ελέγχου" εκτός κι αν είναι έτσι από τους προγραμματιστές του.
-
Ήρθε σήμερα και εδώ , ναι λίγο καθυστερεί στο σκρολ σε κάποια σημεία εκτός και αν είναι στην αρχή μόνο μετά την πρώτη εκκίνηση , ειδωμεν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ δεν είδα κάπου πρόβλημα και το σκαλισα πολύ.
Η μπαταρία φαίνεται να κρατάει λίγο περισσότερο και δεν το περίμενα μιας και τα εφέ έχουν ανέβει.
Even dead i will fight. -
τυχεροι!
το δικο μου ειναι ακομα στην εντατικη.
θελει authorized account.
καταφερα να καταστρεψω οχι μονο το fastboot αλλα και τον PreLoader !
δωστε feedback πως παει η 12, να ξερουμε αν θα χουμε κι αλλα βασανα! -
Το πηγές στον Θανάση και δεν το έκανε; Τότε είναι για πέταμα.
Even dead i will fight. -
Εμφανισιακά βλέπω βελτίωση αρκετή, πιο απαλές οι κινήσεις. Μόνο που άργησα να πάω στη δουλειά γιατί αντί για 7 αποφάσισε το ξυπνητήρι να χτυπήσει 9.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0