οι σειρές redmi και redmi note παίρνουν 1 αναβάθμιση android...αφού ήρθε με το Α9 και πήρε το Α10, τώρα τέλος... ο επεξεργαστής δεν παίζει ρόλο φυσικά...Ο/H Afromous1992 έγραψε:
Καλησπέρα σας ερώτηση, γιατί το Redmi Note 8 Pro δεν θα πάρει Android 11?
Redmi Note 8 Pro ενημερώσεις για επόμενα android 10 κλπ λόγω Mediatek
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Εχεις δίκιο, κάποια στιγμή διάβασα ότι κανανε public στοιχεία για το προγραμματισμό των τελευταίων μονάδων τους.
Υποστηρίζονται όμως; Δε το βλέπω... -
τον περισσότερο κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η ανεπίσημη υποστήριξη αλλα η επίσημη απο την εταιρεία... εκει δεν υπάρχει κανένα θέμα... ότι παίρνουν οι sd παίρνουν και οι mtk... και για να γυρίσουμε στο ερώτημα του φίλου η απάντηση είναι οτι το rn8pro βρίσκεται στην κατηγορία της μιας αναβάθμισης android την οποία και έλαβε... οπως και τα redmi note 8 και 8T που και αυτα θα σταματήσουν στο Α10...
-
Υπαρχουν και οι custom για τους θαρραλέους!
-
Ποτέ δεν κατάλαβα το έχω το 9 θέλω το 10.
Έχω το 10 θέλω το 11 κτλ.
Σημασία έχει τι android έχει ή αν η συσκευή δουλεύει σωστά με αυτό που έχει ;
1000 φορές να τρέχει προπερσινο λειτουργικό και να μη κάνει χαζά πάρα να φοράει την τελευταία λέξη και να σπάνε τα νεύρα μου με bug.
Χαλαρώστε κι απολαύστε αυτό που έχετε. Δεν είναι κουτσό άλογο. Μια χαρά τηλέφωνο είναι. Δώσαμε 200€ μη το ξεχνάμε.
Even dead i will fight. -
Καλησπέρα στην ομάδα,
Ας γράψω την εμπειρία μου σχετικά με την συγκεκριμένη συσκευή και μετά από αναβάθμιση στην 12αρα.Οπως γνωρίζετε λόγω mtk δεν είναι για πολλά "πειράγματα" με custom roms και επειδή είχε αγοραστεί με EU έκδοση είχε της google dialer με είχε ξενερώσει κατά πολύ και τωρα με την 12αρα είχα πρόβλημα συμβατότητας με τα θεματα και κάποιες άλλες λεπτομεριες που δε μ άρεσαν προσωπικά εμένα.Για να λύσω αυτά τα θεματα έκανα το εξης: Ξεκλείδωμα bootloader και φλασαρισμα Ινδονησίας ρομ στην τελευταία έκδοση 11αρας που βγήκε με android 10...Έτσι πλέον έχω της miui dialer ,επαφές και μνμ και λειτουργούν όλα τα θεματα κανονικά.Βεβαια έβγαλε αν θέλω να κάνω αναβάθμιση σε 12 άρα αλλά απενεργοποιησα την ειδοποίηση και την αυτόματη ενημέρωση..Αυτά από μένα -
Ο/H giorgos_s έγραψε:
Καλησπέρα στην ομάδα,
Ας γράψω την εμπειρία μου σχετικά με την συγκεκριμένη συσκευή και μετά από αναβάθμιση στην 12αρα.Οπως γνωρίζετε λόγω mtk δεν είναι για πολλά "πειράγματα" με custom roms και επειδή είχε αγοραστεί με EU έκδοση είχε της google dialer με είχε ξενερώσει κατά πολύ και τωρα με την 12αρα είχα πρόβλημα συμβατότητας με τα θεματα και κάποιες άλλες λεπτομεριες που δε μ άρεσαν προσωπικά εμένα.Για να λύσω αυτά τα θεματα έκανα το εξης: Ξεκλείδωμα bootloader και φλασαρισμα Ινδονησίας ρομ στην τελευταία έκδοση 11αρας που βγήκε με android 10...Έτσι πλέον έχω της miui dialer ,επαφές και μνμ και λειτουργούν όλα τα θεματα κανονικά.Βεβαια έβγαλε αν θέλω να κάνω αναβάθμιση σε 12 άρα αλλά απενεργοποιησα την ειδοποίηση και την αυτόματη ενημέρωση..Αυτά από μένα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Υπάρχουν σχετικοί οδηγοί για την διαδικασία αλλαγής ρομ απλά να θυμάσαι ότι κανείς με δική σου ευθύνη και πριν κάνεις οτιδήποτε να πάρεις ένα καλό backup διότι θα σβηστούν όλα από μέσα.Για να ξεκλειδώσω bootloader έπρεπε να περιμένω 168 ώρες δλδ μια βδομάδα για να μπορέσω να κάνω αλλαγή ρομ.Και για το άλλο που ρώτησες ναι υπαρχει εγγραφή κλήσεων
-
Ο/H giorgos_s έγραψε:
Υπάρχουν σχετικοί οδηγοί για την διαδικασία αλλαγής ρομ απλά να θυμάσαι ότι κανείς με δική σου ευθύνη και πριν κάνεις οτιδήποτε να πάρεις ένα καλό backup διότι θα σβηστούν όλα από μέσα.Για να ξεκλειδώσω bootloader έπρεπε να περιμένω 168 ώρες δλδ μια βδομάδα για να μπορέσω να κάνω αλλαγή ρομ.Και για το άλλο που ρώτησες ναι υπαρχει εγγραφή κλήσεων
Με συγχωρείς αν σε κουράζω αλλά είχα φτάσει σε σημείο να σκεφτώ να δώσω το τηλ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Από δω κατέβασα την V11.0.2.0.QGGIDXM | MIUI 11 σε fastboot :Download Official MIUI ROMs for Xiaomi Redmi Note 8 Pro
- Η διαδικασία που έκανα είναι επίσημος τρόπος με τα προγράμματα της xiaomi με το miflash unlock για το ξεκλείδωμα bootloader και το miflash για το φλασαρισμα της ρομ.Το root θα χαθεί αν και εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε αφού επιτέλους έχω κινητό που το χαίρομαι .
- Η διαδικασία που έκανα είναι επίσημος τρόπος με τα προγράμματα της xiaomi με το miflash unlock για το ξεκλείδωμα bootloader και το miflash για το φλασαρισμα της ρομ.Το root θα χαθεί αν και εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε αφού επιτέλους έχω κινητό που το χαίρομαι .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0