[Miui 11 20.1.15/16/21] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 24 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Έβαλε κάποιος την τελευταία ρομ σε redmi not 7 να δει αν βελτιώθηκε ο ήχος στις κλήσεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vag74 έγραψε:
Έβαλε κάποιος την τελευταία ρομ σε redmi not 7 να δει αν βελτιώθηκε ο ήχος στις κλήσεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H vag74 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σε νορμαλ περιβαλλον ειναι οκ. σε περιβαλλον με θορυβο θελει παραπανω (ή καιρος να επισκεφτω κανα ωτορινολαρυγγολόγο.)
προσωπικα ανεβασα παλι την μεγιστη ενταση απο το mixer_paths.xmlΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
-
Σε mi8 Lite μπαίνει κανονικά η τελευταία η 21 αλλά δεν μπορώ να βάλω με τίποτα το magisk.
Δείχνει κανονικά ότι εγκαθίσταται η τελευταία έκδοση μέσω TWRP χωρίς να βγάζει κάποιο λάθος αλλά όταν ανοίγεις την εφαρμογή magisk manager λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένο.
Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Δεν έχω αλλάξει κάτι στον τρόπο που το βάζω.
Τι μπορώ να κάνω ?
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H kostas_218 έγραψε:
μονο ο καιρος βγαζει error. και το icon λεει com.miui.weather2.WeatherApplication εξω στα icons.
Κάνε τα παρακάτω....
Μπες στο TWRP Recovery >> Advanced >> File Manager και πήγαινε στον φάκελο /data/system/package_cache και διέγραψε τον φάκελο που θα βρεις μέσα.
Μετά boot στην MIUI και θα είσαι οκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0