Δεν βλεπω καποια τετοια ρυθμιση, περιεργο. Στις υπολοιπες developer options, κατω απο το networking , ειναι ολα disabled παντως εκτος απο το Wireless display certification που ειναι on
Θέμα με το WiFi
-
-
Ο/H ChristosDX έγραψε:
Wireless display certification που ειναι on
Δεν βλέπεις κάτι λίγο πιο κάτω που να λέει στην επεξήγηση Randomize MAC address when connecting to WLAN networks αι να είναι ΟΝ...σωστά ? -
Οχι, δεν υπαρχει κατι τετοιο στο tab με τα developer options, προσπαθησα να το ψαξω και εκτος, αναζητησα και το "MAC" στην αναζητηση στιε ρυθμισεις, πουθενα τετοια ρυθμιση
-
-
Δεν πολυκατακαβα την πρωτη ερωτηση να σου πω την αληθεια, ομως βρηκα κατι που παιζει τε΄λικα να ηταν η ριζα του κακου. Ξανακοιτουσα τα developer options και ειδα οτι ηταν ενεργοποιημενο το "Tethering hardware acceleration", διαβασα λιγο τι παιζει με αυτο, το απενεργοποιησα, εκανα ενα restart καλου κακου και δεν εχω προβλημα απο τοτε. Αν παρουσιαστει κατι αλλο θα κανω ενημερωση στο thread, αλλα νομιζω οτι αυτο εφταιγε
-
-
Καλησπερα.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβώς έκανες, για να το δοκιμάσω κι εγώ; -
Ο/H SmaragdaS έγραψε:
τι ακριβώς έκανες,
Ο/H ChristosDX έγραψε:
Ξανακοιτουσα τα developer options και ειδα οτι ηταν ενεργοποιημενο το "Tethering hardware acceleration", , το απενεργοποιησα, εκανα ενα restart καλου κακου και δεν εχω προβλημα απο τοτε.
-
σε τετοιου ειδους προβληματα με το wifi εχει σημασια ακομη και το ποσα ψηφία ειναι το password τουε wifi rooter μας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες