Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το εξής θέμα που δημιουργήθηκε σήμερα. Έκανα μια κλήση το πρωί, την τερμάτισα και αφήνω το τηλέφωνο στην άκρη. Σε 2 λεπτά το παίρνω να ελέγξω κάτι και είναι σβηστό. Πατάω να το ανάψω... τίποτα!! Ξανα πατάω τίποτα. Μπαταρία στο 60% εντωμεταξύ. Πατάω να μπεί φαστμπουτ τίποτα. Μετά απο κανένα 20 λεπτο δοκιμάζω και ανοίγει κανονικά και σε 2-3 λεπτά ξανα τα ίδια. Όταν μετά απο κάποια ώρα ξανα άναψε πατάω vol up + power και κάνω full wipe. Το τηλέφωνο κομπλέ! Το έχω ενα τρίωρο να το στήσω με τις εφαρμογές μου και τις ρυθμίσεις μου, όλα κομπλέ! Το αφήνω 10 λεπτά και πάλι τα ίδια!!! Τι μπορεί να συμβαίνει;;; Σε όλες τι στιγμές που ήταν "σβηστό" κούμπωνα φορτιστή και δεν άναβε καν το λαμπακι ότι φορτίζει. Έχω την τελευταία Official Global stable 11.0.3 και μέχρι το πρωί όλα δούλευαν άψογα, τώρα πάλι δεν ανάβει! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Συγνώμη για την μακριά περιγραφή.
Σβήνει και μετά δεν ξανα ανάβει
-
-
Χτυπήματα; Νερά υγρασία; Κάτι άλλο που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;
-
νερά υγρασία ποτέ! πεσίματα;;; άπειρα! αλλά έχω καλή χοντρή θήκη με καοτσούκ για να αποροφάει ότι μπορεί απο τα πεσίματα. Πάντως πρόσφατα δεν μου έχει πέσει..
-
Ο/H Nikos G. έγραψε:
και κάνω full wipe.
Ο/H Nikos G. έγραψε:
Το αφήνω 10 λεπτά και πάλι τα ίδια!
Όταν κολλάει, αν το συνδέσεις στον υπολογιστή το αναγνωρίζει και εάν ναι, πως ? -
Ναι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, αλλά όταν το συνδέω στο πισι δεν μου δείχνει τίποτε στις συσκευές. Επίσης όταν είναι κολλήμενο σβηστό όσο και να πατάω το power δεν κάνει την κλασική δόνηση που κάνει όταν ανάβει
-
-
Εαν ξεκολλήσει ανα πάσα στιγμή μπορεί να σβήσει. Μόνο όταν έκανα full wipe έμεινε ανοιχτό κανενα 3ωρο μπορεί και περισσότερο. Θα υπέθετα ότι είναι η μπατάρία αλλά γιατί μετα απο το wipe δούλευε τόσες ώρες; Λέτε να είναι λογισμίκό; πάντως τώρα έχει 20 λεπτά και δεν ανάβει..
-
Μάλλον προς μητρική πλευρά μου μοιάζει το πρόβλημα
Δοκίμασε να ανοίξεις την πλάτη και να αποσυνδέσεις την μπαταρία για κάνα 10λεπτο.... -
Προσπαθώ πόση ώρα να το ανοίξω αλλα χωρίς επιτυχία, και στο youtube όλοι οι οδηγοί ανοίγματος είναι με εργαλεία... Ξέρετε κανένα κόλπο να το ανοίξω;
-
Αν το έχεις πάρει από Ελλάδα και έχεις ακόμα εγγύηση, δεν μιλάς με το κατάστημα που το πήρες ?
Σε ποια περιοχή είσαι ? -
Τελικά μετα κόπων και βασάνων άνοιξα την πλάτη του τηλεφώνου και αποσύνδεσα την μπαταρία.. αφού διέλυσα σχεδόν το καπάκι... τώρα τι; απλά περιμένω; εν τω μεταξύ απο μέσα όλα φαινονται κομπλέ, εγώ υπέθεσα ότι δεν θα έκανε καλή επαφή η μπαταρία λόγω πεσιμάτων αλλά το βύσμα ήταν καλά κουμπωμένο. Η ειρωνία; περιμένω το note 8 που το πήρα δώρο για την γυναίκα μου! Μάλλον θα πάρω το παλιό της εγώ(redmi 3s)!
Είμαι απο Πτολεμαίδα και το πήρα όπως και όλα τα αλλα μου τηλέφωνα απο το gearbest -
Αν συνεχίσει τα ίδια και μετά την αποσύνδεση της μπαταρίας, μίλα με το Mygad στην Καστοριά, μήπως μπορούν να του κάνουν έναν έλεγχο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0