Καλησπερα σας και καλή χρονιά. Μόλις πήρε η μητέρα μου το xiaomi redmi note 8 pro -global version-. Ψάχνουμε τώρα για εγκατάσταση του recovery twrp και μετά magisk root. Μπορείτε να με βοηθήσετε;
Στη συγκεκριμένη συσκευή έχουν γίνει διάφορα hardbrick με εγκατάσταση custom recovery, αν θες το ξεκλειδώνεις αλλά μην περάσεις TWRP...τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί κάποια λύση
Κοιτά, μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις TWRP με την γνώση πάντα ότι μπορεί να σου μείνει στο χέρι...(φτιάχνεται αλλά θέλει χρόνο....αν αδειάσει η μπαταρία επανέρχεται λένε)...
Αν σκοπεύεις να το δοκιμάσεις, κάνε όλες τις αναβαθμίσεις στην τελευταία ρομ και μετά βάζεις TWRP....
Σας ευχαριστω. Θα ψάχνω πάντα για λύση. Έχει φρικαρει η μητέρα μου
εγω με αυτον τον οδηγο του περασα twrp και magisk και ολα οκ....και για το ξεκλειδωμα μην χρησιμοποιεισετε το miflash unlock που δινουν γιατι εχει trojian μεσα οποτε κατεβαστε αλλο,,και αμα περασετε το twrp μην κανετε επανεκινηση reboot recovery απλα πατηστε παρατεταμενα 10 δευτερολεπτα το κουμπι on of της συσκευης για να κλεισει και αμεσα παρατεταμενα με πατημενο το + volume μεχρι να βρεθειτε στο twrp,,,απο κατω το λινκ για τον οδηγο.