Μόλις αποθηκεύσω τις φωτογραφίες μου σε άλμπουμ στην εφαρμογή ''συλλογή'' μου,μετά από μια ημέρα πηγαίνω να ξανά δω τον φάκελο και έχει εξαφανιστεί. Αυτό το κάνει συνέχεια εδώ και πολύ καιρό. Πιθανόν να έχει να κάνει με τον συγχρονισμό;; Δεν ξέρω τι φταίει..
Πρόβλημα με αποθήκευση φωτογραφιών στο άλμπουμ
-
-
Στον εσωτερικό χώρο κάνεις αποθήκευση ή σε κάρτα sd ?
-
ΣΤΗΝ SD τις αποθηκεύω. αλλά νομιζω οτι δεν έχει να κάνει το που τα αποθηκεύω.Μου φαίνεται πολυ παράξενο οτι δεν το κάνει με όλα τα άλμπουμ αυτό. όταν θελήσω να αρχειοθετήσω τις φωτογραφίες και να τις βάλω σε άλμπουμ μετά απο μία δυο ήμερες χάνω τον φάκελο αλλα και τις φωτογραφίες. επίσης έκανα μια έρευνα μήπως αποθηκεύονται στο cloud αλλά δεν υπάρχουν ούτε εκεί. Έχω αλλαξει κάρτα sd λόγ του οτι είχε γεμίσει. αλλα το πρόβλημα συνεχίζει και με την καινούργια κάρτα sd.
-
Για δοκίμασε για μερικές μέρες να αποθηκεύεις απευθείας στον εσωτερικό χώρο να δεις εάν κάνει το ίδιο....
-
Υπάρχει και μια επιλογή να διαγράφονται όταν συγχρονίζονται στις φωτογραφίες της Google, δεν την έχω πρόχειρη τώρα που ακριβώς είναι . Δες μήπως παίζει κάτι τέτοιο.
Redmi Note 7 Global EU Rom -
Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό με την εσωτερική μνήμη πρώτα για να δω αποτελέσματα και ωστόσο θα ψάξω για τυχόν επιλογή που μετά από συγχρονισμό διαγραφή φωτογραφίες αλλά δεν νομίζω να ισχύει γιατί θα τις έβλεπα έστω στο cloud πράγμα που δεν βλέπω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0