Να ρωτήσω κατι...μπορω να αλλλαξω απο την τελευταια stable rom που εχω στο mi9t pro σε αυτην, και πως;
[Miui 11 20.2.20 V2] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 9 συσκευές
-
-
Υποθέτω αναφέρεσαι στη τελευταία stable xtrv.
Ναι μπορείς και πιθανότατα δοκιμάζεις με dirty flash από επάνω και αν δεν κάτσει καλά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή format data.
Πάρε αντίγραφο μέσω twrp και πέρασε το σε υπολογιστή για να μπορείς να γυρίσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ναι μπορείς και πιθανότατα δοκιμάζεις με dirty flash από επάνω και αν δεν κάτσει καλά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή format data.
Πάρε αντίγραφο μέσω twrp και πέρασε το σε υπολογιστή για να μπορείς να γυρίσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά...
-
Ο/H chrisska1969 έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πάρε αντίγραφο μέσω twrp και πέρασε το σε υπολογιστή για να μπορείς να γυρίσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά...
-
Καλημέρα σε ολους, σε mix 2s έχει βγάλει μια λευκή γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης που δεν φεύγει. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;
-
Ο/H annonnaki έγραψε:
Καλημέρα σε ολους, σε mix 2s έχει βγάλει μια λευκή γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης που δεν φεύγει. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό;
-
Μήπως στο κάτω μέρος με την καινούρια λειτουργία (γραμμούλα) δεν αποκρίνεται σωστά??? Και ειδικά στο πληκτρολόγιο το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
-
Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με την γραμμή. Είναι μια νέα λειτουργία gesture που όταν σκρολαρεις δεξιά αριστερά πάνω στην γραμμή σε πηγαίνει κατευθείαν στις πρόσφατες εφαρμογές που έχεις ανοίξει.
Αν θέλεις να την εξαφανίσεις την γραμμή απλά κάνεις ότι είπα παραπάνω. -
Ο/H chrisska1969 έγραψε:
Να υποθέσω ότι λέγοντας dirty flash εννοείς οτι απλά την περνάω από πάνω και όχι κάποια άλλη διαδικασία εεε;
-
Καλημέρα πολύ καλή δουλειά η καινούργια ρομ πολυ ομαλή λειτουργία . Σε mi8 απλά εχω να κάνω δύο παρατηρήσεις. Ο διαχωρισμός οθόνης εχει εξαφανιστεί δεν βρίσκω από που να ενεργοποιηθεί και δεύτερον ο browser είναι μόνιμα στη λειτουργία νύχτας οταν εχω ενεργοποιήσει το dark mode. Μπήκα στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησα και τημ παγκόσμια σκοτεινή λειτουργία, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Υπάρχει λύση?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με την γραμμή. Είναι μια νέα λειτουργία gesture που όταν σκρολαρεις δεξιά αριστερά πάνω στην γραμμή σε πηγαίνει κατευθείαν στις πρόσφατες εφαρμογές που έχεις ανοίξει.
Αν θέλεις να την εξαφανίσεις την γραμμή απλά κάνεις ότι είπα παραπάνω.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H chrisska1969 έγραψε:
Να υποθέσω ότι λέγοντας dirty flash εννοείς οτι απλά την περνάω από πάνω και όχι κάποια άλλη διαδικασία εεε;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0