Μετα από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν μου αναγνωρίζει το email μ. Πατάω ξέχασα το mail μου μου στέλνει ένα μνμ αλλά στο τέλος πάντα μου λέει χρησιμοποιείστε έναν λογαριασμό από τους κατόχους. Καμία λύση;
Δεν αναγνωρίζει το email
-
-
Μήπως είχες βάλει διαφορετικό εμαιλ από αυτό που προσπαθείς να βάλεις ? Είναι η πιο πιθανή εξήγηση...
-
Τα στοιχεία από το Mi Account σου τα έχεις;
Τηλεφωνικό νούμερο, email, νούμερο λογαριασμού.
Αυτά θέλει. Μπορείς να κάνεις login από υπολογιστή; -
Δεν έχω υπολογιστή για να δοκιμάσω.. κ με το δεν μου δίνει την δυνατότητα παραβλέψεις του meil. Και ούτε με αφήνει να φτιάξω καινούριο. Αν είναι λάθος το meil που βάζω πως θα βάλω καινούριο;
-
Μπορείς να βάλεις μία φώτο με το σημείο που έχεις κολλήσει ?
-
..
-
Συνδεθείτε σε ένα λογαριασμό του κατόχου αυτού του κινητού μου λέει στο meil που βάζω.
-
Ωραία, αυτό είναι το "Factory Reset protection" της google, δικλίδα ασφαλείας σε περίπτωση που το χάσεις ή στο πάρουν ώστε να μην μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.
Πριν το factory reset, είχε μέσα κάποιο email account...δοκίμασε όλα τα email account που έχεις ή ρώτα αυτόν που το δούλευε τι email είχε βάλει... -
Της μητέρας μ ήταν κ τις το είχα φτιάξει εγώ. Βάζω όλα τα πιθανά meil αλλά τιποτα
-
Βαζω ξέχασα το meil μ. Κ μου ζητάει meil ανάκτησης. Το βάζω μου στέλνει έναν κωδικό επαλήθευσης τον βάζω κ μου λέει να αλλάξω τον κωδικό του meil. Τον αλλάζω πάω μετά να κάνω σύνδεση κ τίποτα.
-
Στο Google Account μπαίνεις από υπολογιστή; Να δεις τις συνδεδεμένες συσκευές και να τη διαγράψεις;
-
Δεν θα ξεκολλήσει με διαγραφή της συσκευής από το εμαιλ...μήπως είχες βάλει κάποιο δικό σου εμαιλ αρχικά ? Τα δοκίμασες όλα τα εμαιλ που έχεις και κανένα δεν περνάει ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα