Δε.σου λειτουργεί η αναμονή κλήσης;
Βασικά είναι υπηρεσία δικτύου.
Ο άλλος δε σε ακούει για να κλεισεις... Το εννοείς;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H vitriolis2003 έγραψε:
Παιδιά το έχω πει και παλαιότερα. Επειδή μιλάω αρκετές ώρες στο τηλέφωνο αν μιλάω και με καλούν ο άλλος δεν με ακούει για να κλείσω την γραμμή για να σηκώσω τη δεύτερη κλήση.
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι του λέω πρέπει να κλείσω και δεν με ακούν. Και αναγκαστικά το κλείνω στα μούτραΟ/H amavroudis έγραψε:
Δε.σου λειτουργεί η αναμονή κλήσης;
Όταν μιλάω και με καλούν δεν μπορώ να τους πω ότι με καλούν γιατί δεν με ακούν. Πρέπει να το κλείσω και να απαντήσω στην άλλη κλήση και μετά να ξαναπάρω τον προηγούμενο και να του πω για πιο λόγο το έκλεισα απότομαΟ/H amavroudis έγραψε:
Κανονικά μιλάς αν σε πάρει ή πάρεις κάποιον και σε αποδοχή αναμονής κλήσης έχεις πρόβλημα;
Μια λειτουργεί το μικρόφωνο σου και μια όχι; Περίεργα πράγματα...
Για μπες στο cit και δες αν λειτουργούν σωστά τα μικρόφωνα σου.
Ο/H vitriolis2003 έγραψε:
Όταν μιλάω και με καλούν δεν μπορώ να τους πω ότι με καλούν γιατί δεν με ακούν. Πρέπει να το κλείσω και να απαντήσω στην άλλη κλήση και μετά να ξαναπάρω τον προηγούμενο και να του πω για πιο λόγο το έκλεισα απότομαΟ/H amavroudis έγραψε:
Κανονικά μιλάς αν σε πάρει ή πάρεις κάποιον και σε αποδοχή αναμονής κλήσης έχεις πρόβλημα;
Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα με όλες τις beta; Η τελευταία έκδοση είναι με καθαρή εγκατάσταση. Όσο ήταν μαμά δούλευε κανονικά. Στο cit πως μπαίνω να τσεκάρω;Ο/H NasDriver έγραψε:
Πιο πολύ με bug μοιάζει![]()
βάλε το τελευταίο και θα εισαι οκ.Ο/H aslbill έγραψε:
3.3.1-18-06
Παιδιά μπήκα στο cit και δουλεύει κανονικά το μικρόφωνοΟ/H amavroudis έγραψε:
Μαζι σου είμαι.για κάποιον ανεξήγητο λόγο κρυπτογραφηθηκε το τηλ και έχω σοβαρά θέματα σε αλλαγή ρομ.εγραψα για το θέμα μου πριν λίγες μερες αλλά άκρη δεν βρήκα.το κουφό είναι ότι ζητάει κ κωδικό.τρελλα.Ο/H aslbill έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω το RN7 και φοράω την 11.20.21. Την πέρασα με Factory Reset γιατί μετά την αναβάθμιση σε android 10 με τη αντίστοιχη XTRV όταν προσπαθούσα να περάσω μέσω updater τις επόμενες ROM μου έλεγε ότι ο εσωτερικός χώρος της συσκευής είναι κρυπτογραφημένος. Προσπάθησα να μπω στο TWRP για να κάνω wipes αλλά πάλι μου βγάζει οτι είναι κρυπτογραφημένο. TWRP φοράω 3.3.1-18-06 by geoanto555. Τι έχω κάνει λάθος; Εννοείται ότι δεν είχα κάποιο password στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ!