To Xiaomi Note 4x έχει κολλήσει στην οθόνη εκκίνησης. To bootloader ειναι κλειδωμένο και usb debugging απενεργοπειημένο. Τι να κάνω? Πώς μπορώ να εγκαταστήσω ενα ROM με το bootloader και το debugging κλειστα? Πολλοί οδηγοί στο ιντερνετ ζητάνε να έχεις το bootloader η το usb debugging ενεργοποιημένο για να εγκαταστήσεις ROM χρησημοποιώντας π.χ. το Mi flash tool
To Xiaomi Note 4x έχει κολλήσει στην οθόνη εκκίνησης
-
-
Πώς έφτασες σε αυτή τη κατάσταση;
-
Βρήκα ένα πεταμένο κηνητό σε έναν κάδο συσκευών και το πηρα. Το πείραξα λιγάκι και πήρε μπρος. Χρησημοποίησα τα Miracle box για να σπάσω τον κωδικό. Μολις μπήκα και συνδέθικα στο ιντερνετ με πέταξε έξω γιατι ήθελε να βάλω την SIM και να κανει επαληθευση mi account. Αλλα δεν ειναι δικο μου το κινιτο οποτε δεν εχω την καρτα η τον λογαριασμο mi. Ξανα άνοιξα το miracle box(ειναι μια εφαρμογή για PC) και εσπασα το account lock. Αλλα μολις συνδεόμουνα στο ιντερνετ με ξανα κλείδωνε εξω. Οποτε ξανα άνοιξα το Miracle box και πάτησα Mi Prevent Relock για να μήν με ξαναπετάξει. Μόλις τελειώνω με το Miracle box και παω να το ανοίξω, εμεινε για παντα στην boot screen. Περιεργη ιστορία ε?
-
-
Τι reset? Να κάνω wipe data απο το recovery? Το έκανα και δεν δούλεψε. Μήπως ενοείς κάτι αλλο?
-
-
Δε πετάει κάποιος το κινητό του στον κάδο...ή τουλάχιστον αυτός που το πετάει δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει
-
Εαν κανεις bypass το mi account lock, πράγμα που εκανες δηλαδή, δεν πρεπει να γινει reboot στην συσκευή ΠΟΤΕ !!! Γιατί μένει για παντα στην boot screen.
Μονο με edl flash stock rom . Και δεν το συνδεεις ξανα στο ίντερνετ.
Το bypass αυτο που εχω καταλαβει οτι κάνει , ειναι να απενεργοποιεί καποια services που ειναι critical για το σωστο boot .
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Ο/H sv1kwz έγραψε:
Εαν κανεις bypass το mi account lock, πράγμα που εκανες δηλαδή, δεν πρεπει να γινει reboot στην συσκευή ΠΟΤΕ !!! Γιατί μένει για παντα στην boot screen.
Μονο με edl flash stock rom . Και δεν το συνδεεις ξανα στο ίντερνετ.
Το bypass αυτο που εχω καταλαβει οτι κάνει , ειναι να απενεργοποιεί καποια services που ειναι critical για το σωστο boot .
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δε πετάει κάποιος το κινητό του στον κάδο...ή τουλάχιστον αυτός που το πετάει δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει
-
Όλες οι ταυτοποιήσεις γίνονται online...μόλις μπει ίντερνετ βλέπει ότι είναι καταχωρημένο σε ένα mi account και ζητάει τα στοιχεία του...αυτό δεν μπορείς να το παρακάμψεις εκτός και εάν είσαι ο ιδιοκτήτης και βάλεις τα στοιχεία σου...κάτι που προφανώς δεν μπορείς να κάνεις...
Κοινός, το κινητό είναι άχρηστο και για αυτό το πέταξε και ο προηγούμενος.... -
Ο/H SteliosLk έγραψε:
Δεν ξέρω αμα θές να πεις οτι το έκλεψα.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κοινός, το κινητό είναι άχρηστο και για αυτό το πέταξε και ο προηγούμενος....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0