το να εχει υγρασια μου φαινεται αρκετα πιθανον γιατι ηταν στην τσέπη του μπουφαν μου χτες που ημουν για σκι , δοκιμασα να βαζω και να βγαζω το κουμπι ( κουμπια μαλλον γτ οταν το βγαζω πρεπει να βγαινουν και τα 3 : power button , volume up/down ) και απο το μενου πατησα reboot ωστε να με παει στην εικονα με το fast boot και απο εκει με πατημενο το μεσαιο + power button +volume up να εμφανιζω το logo της xiaomi και μετα αποσυνδεω για να ανοιξει αλλα δεν το καταφερα μεχρι στιγμης , αν εχει υγρασια αρκει το πιστολακι ?
ευχαριστω
τωρα που το εβαλα στην πριζα αναβει και σβηνει με μια καθυστερηση 1-2 δευτερα η οθονη του fastboot ,χτες το κινητο καποια στιγμη μου εκλεισε απλα υπεθεσα οτι απλα απλα τελειωσε η μπαταρια αν ειχα 19 % μετα απο 3 λεπτα δεν ανοιγε εδειχνε τελειωμενη μπαταρια
αποσυνδεσα το κουμπι και το βαλα στην μπριζα και μου εβγαλε την μπαταρια να φορτιζει οπως οταν το φορτιζω κλειστο , αυτο δεν ειχε γινει μεχρι τωρα , επομενως καταληγω οτι το θεμα ειναι στο κουμπι .. τι κανουμε απο εδω και περα ?