Διαφήμιση

Redmi 7 συνεχείς επανεκκινήσεις ! ! !

• Redmi 7 συνεχείς επανεκκινήσεις ! ! !

Καλησπέρα,

Redmi 7 Qualcom Snapdragon 632 Global Version κάνει επανεκκινήσεις.
    Χωρίς Μπαταρία και συνδεδεμένο στο ρεύμα - Ανάβει δείχνει την οθόνη με το logo Redmi χωρίς να εμφανίζει το Powered By Android, αναβοσβήνει την οθόνη 3-5 φορές πολύ γρήγορα και κάνει επανεκκίνηση.
    Χωρίς Μπαταρία και συνδεδεμένο στο ρεύμα - Ανάβει δείχνει την οθόνη με το logo Redmi, εμφανίζει το Powered By Android μετά από λίγο η οθόνη μαυρίζει, σβήνει, ξαναανάβει, δείχνει ποσοστό μπαταρίας και σβήνει χωρίς να φορτίζει.

Έγινε προσπάθεια WIPE DATA χωρίς επιτυχία (Τερματίζει περίπου στο 5%)REDMI
    Σε fastboot to τηλέφωνο αναγνωρίζετε από pc σαν Android Bootloader Interface αλλά σε προσπάθεια φλασαρίσματος η προσπάθεια τερματίζει λόγω κλειδωμένου Bootloader.
    Το Xiami Tool επίσης ζητάει να ενεργοποιηθεί το Usb Debugging, άρα και αυτό είναι απενεργοποιημένο.
    To MiUnlock μετά το Verifying Device εμφανίζει plese add your account in MIUI's Settings > Developer options > Mi Unlock status.

Υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδωθεί ο bootloader, η άλλη Συμβουλή για επαναφορά της συσκευής.

Ευχαριστώ.
  • Διαφήμιση
  • Αγαπητέ Συντονιστή NasDriver,

Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής, με το νήμα μου.

Τώρα αν νομίζεις ότι με τις ερωτήσεις σου
    -Από που το έχεις αγοράσει ? (Είναι αγορασμένο από Public αλλά τι σημασία έχει, έγραψα ότι είναι global version και ο bootloader κλειδωμένος) και
    -Με το κατάστημα μίλησες ? Δεν έχει εγγύηση ? (Αν ήταν μέσα στην εγγύηση δε θα το συζητούσαμε εδώ τώρα)

απαντάς στην ερώτησή μου αν
    -Υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδωθεί ο bootloader, η άλλη Συμβουλή για επαναφορά της συσκευής.

Προσβάλεις τη νοημοσύνη μου ! ! !

Όπως θα έπρεπε να έχεις καταλάβει, έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς τρόπους που αναγράφοντε στα φόρα, πριν μπω στη διαδικασία να αναρτήσω την ερώτησή μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  • Ο/H Lampros Seratziotis έγραψε:

Αγαπητέ Συντονιστή NasDriver,

Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής, με το νήμα μου.
    Όχι δεν ήσουν καθόλου σαφής, ανέφερες τι έχεις δοκιμάσει και όχι εάν έχει εγγύηση και τα υπόλοιπα που ρώτησα...

Τώρα αν νομίζεις ότι με τις ερωτήσεις σου
    -Από που το έχεις αγοράσει ? (Είναι αγορασμένο από Public αλλά τι σημασία έχει, έγραψα ότι είναι global version και ο bootloader κλειδωμένος) και
    -Με το κατάστημα μίλησες ? Δεν έχει εγγύηση ? (Αν ήταν μέσα στην εγγύηση δε θα το συζητούσαμε εδώ τώρα)
    Παίζει μεγάλο ρόλο στο να μην βγει η συσκευή εκτός εγγύησης...και απαντάει επίσης στο ότι δεν ήσουν σαφής εξαρχής...

απαντάς στην ερώτησή μου αν
    -Υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδωθεί ο bootloader, η άλλη Συμβουλή για επαναφορά της συσκευής.
    Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκλειδωθεί ο bootloader...

Υπάρχει...μπορείς να απευθυνθείς σε κατάστημα service για να στο επαναφέρουν...

Προσβάλεις τη νοημοσύνη μου ! ! !
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μόλις πρόσβαλες ανθρώπους κατάμουτρα...αλλά προφανώς έχεις αρκετή νοημησύνη για να το γνωρίζεις ήδη...

Όπως θα έπρεπε να έχεις καταλάβει, έχω δοκιμάσει πάρα πολλούς τρόπους που αναγράφοντε στα φόρα, πριν μπω στη διαδικασία να αναρτήσω την ερώτησή μου.
    Αφού δοκίμασες ότι βρήκες και ζητάς βοήθεια, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνεις ήταν να απαντάς στις ερωτήσεις όσον προσπαθούν σε βοηθήσουν χωρίς να προσβάλεις...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Παρακαλώ και καλά μπανάκια....
    :banned:
  • Lampros Seratziotis
    Φίλε μου από ότι φαίνεται έχεις νευράκια, τα οποία τα ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους και σελίδες. :)
    Εμείς εδώ δεν σου πουλάμε κινητά, ούτε συσκευές.
    Ούτε Υπηρεσίες επισκευών επί πληρωμή παρέχουμε.
    Εθελοντές είμαστε που βοηθάει ο ένας τον άλλον...

Πρώτα εσύ προσβάλεις τη νοημοσύνη σου, αφού δέχεσαι να αγοράσεις από μεγάλη αλυσίδα μια συσκευή που έχει εγγύηση μόνο 1 χρόνο, παρά την Ευρωπαϊκή και κρατική νομοθεσία.
    Αν όντως έχεις το Redmi 7 τότε κανονικά έχεις εγγύηση 2 χρόνια.
    Τα Redmi 7 πρωτοεμφανίσθηκαν τον Μάρτιο του 2019 στην Κινέζικη αγορά και 1-2 μήνες μετά στην Ευρωπαϊκή.
    Άρα είσαι εντός εγγύησης, εκτός κι αν το τηλέφωνο το έχεις σπάσει και γι αυτό βγήκες εκτός εγγύησης. :)

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Διαφήμιση