[Miui 11 20.3.12] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H baxalo έγραψε:
σε note 7 απο 20.1.21 σε 20.3.12 ολα κομπλε με το τελευταιο twrp
Το πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα διορθώθηκε? -
-
Ο/H pankir έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
σε note 7 απο 20.1.21 σε 20.3.12 ολα κομπλε με το τελευταιο twrp
ναι, ολα κομπλε ειναι.
δεν ειχα ομως την προηγουμενη εκδοση που ειχε προβλημα. ειχα γυρισει στην πιο προηγουμενη, 20.1.21 οπου δεν ειχε αυτα τα θεματα (περασα την τελευταια fastboot, ξανα το twrp και μετα την 20.1.21, μονο και μονο για να μην εχω κανα υπολειμμα απο την "προβληματικη" εκδοση). και απο αυτη εκανα την αναβαθμιση στην τωρινη την τελευταια.
εσυ σε ποια εισαι τωρα? γιατι αναφερθηκε απο τον geoanto555 οτι αν εισαι στην προηγουμενη προβληματικη εκδοση, πρεπει να κανεις καποια πραματα πριν πας σε αυτη.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Παιδιά καλησπέρα
Φοράω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V11.0.6.0.PFGCNXM_v11-9.zip και για να πάω στην xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_20.3.12_v11-10.zip
Τι πρέπει να κάνω? Θέλει φορμάτ data και όλα τα άλλα??
Η μόνο wipe cache και dalvik??
Φοράω το twrp twrp_lavender_3.3.1_07-03-2020
Θα σπίτιέχω πρόβλημα με κρυπτογράφηση??
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη δουλειά που κάνετε
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε K30 Phoenix περαστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστούμε παιδιά
Στάλθηκε από το Redmi K30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gthom έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα
Φοράω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_V11.0.6.0.PFGCNXM_v11-9.zip και για να πάω στην xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote7_20.3.12_v11-10.zip
Τι πρέπει να κάνω? Θέλει φορμάτ data και όλα τα άλλα??
Η μόνο wipe cache και dalvik??
Φοράω το twrp twrp_lavender_3.3.1_07-03-2020
Θα σπίτιέχω πρόβλημα με κρυπτογράφηση??
Αν τώρα μετά την αλλαγή της ROM διαπιστώσεις πως δεν μπορεί πλέον το TWRP Recovery να διαβάζει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, δηλαδή έχει ενεργοποιηθεί η κρυπτογράφηση, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δοκιμάσεις να κάνεις Flash κάποια νεώτερη έκδοση του Recovery.
Αν και πάλι είναι αδύνατον στο TWRP Recovery να δει τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου, τότε ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα είναι το Format Data (θα χάσεις τα πάντα και από τον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου). -
Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους. Υπομονή και μένουμε σπίτι ΟΛΟΙ!!
Μία.... χαζή ερώτηση. Κατά την εγκατάσταση της ρομ ( οχι από το update) στο τέλος αφού έχουν πάει όλα καλά και κάνω ένα τελευταίο wipe dalvic cache and cache, βγαίνει το μυνημα αν θέλω να κάνω install το twrp app. Εγώ το παρακαμπτω και πατάω do not install. Κάνω σωστά; Ήθελα εδώ και καιρό να ρωτήσω...
Καλημέρα ξανά. Υγεία να έχουμε και προχωράμε..
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλά κάνεις. Βγάλε και τις δύο επιλογές που έχει εκεί και είναι επιλεγμένες και είσαι μια χαρά.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλά κάνεις. Βγάλε και τις δύο επιλογές που έχει εκεί και είναι επιλεγμένες και είσαι μια χαρά.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0