Πανε στο σκοτεινή λειτουργία και βάλε ανενεργο αυτό που λέει παγκόσμια σκοτεινή λειτουργίαΟ/H Starbak έγραψε:
Σε mi 8 μέχρι στιγμής όλα οκ.
Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος να έχω σε λευκό φόντο το Facebook?
Γιατι με το dark mode δε βολεύει, κ θέλω dark mode στη συσκευή, αλλά όχι στο Facebook.
[Miui 11 20.3.12] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα ρε παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα από την προηγούμενη ρομ στα καλά καθούμενα (όχι από την αρχή)και συνεχίζει και σε αυτήν. Όταν κατεβάζω την μπάρα για να πατήσω τα "γρήγορα" κουμπιά όπως τα δεδομένα το gps το wifi το φακό... Μόνο η πρώτη πάνω πάνω γραμμή. Δεν πατιούνται μόνο όταν θέλουν αυτά!!! Σε όλη την άλλη οθόνη δουλεύει η επάνω γραμμή.
Όταν κάνω το οτιδήποτε άλλο δουλεύει κανονικά αυτή η γραμμή στην οθόνη οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι η οθόνη!!!
Έχετε ιδέα στο τι μπορεί να φταίει???
Όλα αυτά στο mi6 μου!!! Ευχαριστώ.... -
Δες.αν είναι η οθόνη κάνοντας το τεστ της οθόνης στο cit.
Μήπως έχεις βάλει κάποιο περίεργο θέμα; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δες.αν είναι η οθόνη κάνοντας το τεστ της οθόνης στο cit.
Μήπως έχεις βάλει κάποιο περίεργο θέμα;
Έκανα το τεστ και touch και display και φαίνεται οκ!!!
Έβαλα και παιχνίδι να παίξω και επειδή γυρνάει στα διπλά το κινητό για να μπορέσω να παίξω αριστερά (είναι σαν να είναι επάνω στο ακουστικό) είναι και καλά το joystick για το παιχνίδι... Εεεε αλλού πατάω αλλού βρισκόταν ήταν!!!
Να είναι το θέμα!!! Ένα παλιό θέμα (Rhodium) από καιρό έχω θα αρχίσω να τα πειράζω !!! Είναι κανένα σίγουρο που παίζει οκ να βάλω αυτό???
Ευχαριστώ και πάλι! -
Όχι, αυτό το θέμα που αναφέρεις είναι το στάνταρ. Τι να σου πω. Έκανες το τεστ ολόκληρης της οθόνης, ακόμα και στα σημεία που έχεις πρόβλημα, και πέρασε; Δεν είχες κανένα πρόβλημα στο cit;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όχι, αυτό το θέμα που αναφέρεις είναι το στάνταρ. Τι να σου πω. Έκανες το τεστ ολόκληρης της οθόνης, ακόμα και στα σημεία που έχεις πρόβλημα, και πέρασε; Δεν είχες κανένα πρόβλημα στο cit;
Μάλλον εξορκισμό θέλει!!! -
Μηπως ειναι απο κανενα τζαμακι προστασιας που εχεις?
ενας εξορκισμος παντως ειναι μια καλη αρχη!Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H baxalo έγραψε:
Μηπως ειναι απο κανενα τζαμακι προστασιας που εχεις?
ενας εξορκισμος παντως ειναι μια καλη αρχη!
! Δεν έχω τζαμάκι... Πολύ φοβάμαι ότι είναι το digitizer!!!
-
Ο/H baxalo έγραψε:
Ο/H pankir έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
σε note 7 απο 20.1.21 σε 20.3.12 ολα κομπλε με το τελευταιο twrp
δεν ειχα ομως την προηγουμενη εκδοση που ειχε προβλημα. ειχα γυρισει στην πιο προηγουμενη, 20.1.21 οπου δεν ειχε αυτα τα θεματα (περασα την τελευταια fastboot, ξανα το twrp και μετα την 20.1.21, μονο και μονο για να μην εχω κανα υπολειμμα απο την "προβληματικη" εκδοση). και απο αυτη εκανα την αναβαθμιση στην τωρινη την τελευταια.
εσυ σε ποια εισαι τωρα? γιατι αναφερθηκε απο τον geoanto555 οτι αν εισαι στην προηγουμενη προβληματικη εκδοση, πρεπει να κανεις καποια πραματα πριν πας σε αυτη.
Φαντάζομαι ότι θα περάσω και εγώ την νέα έκδοση χωρίς προβλήματα. -
-
-
δε ξερω τι κανω λαθος αλλα παντα μου ζηταει το decrypt data και δε βλεπει την internal storage.... αν και περασα την 20.1.21 τιποτα
και μου ζηταει κ κωδικο κ κανω αναγκαστικά format
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0