[Miui 11 20.3.12] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
επιτελους τα καταφερα...
Ευχαριστω πολυ... -
@amavroudis, @baxalo, παιδιά κορωνοϊό είχε!!! Το μεταλαβα το εξορκισα και.... του έκανα factory reset... Προς το παρών δείχνει να δουλεύει οκ!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
@amavroudis, @baxalo, παιδιά κορωνοϊό είχε!!! Το μεταλαβα το εξορκισα και.... του έκανα factory reset... Προς το παρών δείχνει να δουλεύει οκ!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Τι φταίει ρε γαμωτο... -
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Έλα τώρα...
Κάποιο μεγάλο θέμα έχεις.
Βάλε fastboot rom official και αν δε στρώσει έχεις θέμα με το hardware. Κοίτα για εγγύηση και τα τοιαύτα... -
Οκ παιδιά ευχαριστώ και πάλι θα κάνω και τα δύο που είπατε και θα ενημερώσω!!!
-
ΤΟ backup με το titanium κρατάει και τα προβλήματα...οπότε με την επαναφορά τα επαναφέρεις...
-
Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δοκιμάσω και εγώ την XTRV,έρχομαι από EvolutionX ,θα την περάσω κανονικά και θα σας ενημερώσω!
Να σημειώσω ότι έχω το Xiaomi Redmi Note 5 Pro (whyred)
Ενημέρωση : όλα πήγαν υπέροχα , πέρασε κανονικά χωρίς προβλήματα!
Ενημερωση 2 : Μετά από λίγες μέρες μπορώ να πω πως έχει τα ψιλό κολλήματα του ( φυσικό μεν αφού είναι η Dev rom) χωρίς όμως αυτά να είναι σοβαρά και να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό της λειτουργικότητα της συσκευής.
Μέχρι στιγμής έχω παρατηρήσει :
α) Αργεί αισθητά να ανοίξει και να κλείσει το wifi
β) Η μπαταρία καταναλώνεται πιο εύκολα από ότι στην stable.
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο μέχρι στιγμής και περιμένουμε update πως και πως!- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην CodeFox: Προσθήκη bugs ().
-
Καλημέρα παιδιά... τα νευρα μου... εχω το Mi9 και στις 2 τελευταίες rom νομιζα οτι κάνοντας ενημέρωση το magisk μεσα απο την εφαρμογη κολλάει στο boot και δεν ανοιγει, τελικά μαλλον φταίει οταν πας να κάνεις reboot στο recovery απο το extended power menu, Μου το εκανε εχθες το βράδυ, εκανα format data (μονο έτσι φτιάχνει) και ξανα τη rom και μολις τώρα πηγα να κάνω επανεκκινηση στο reocovery απο το power menu χωρις να εχω κανει τιποτε αλλο, δεν μπήκε στο recovery και εχει κολλησει στην οθόνη xtrv, εχω δοκιμασει τα παντα απο wipe cache μέχρι factory reset, τίποτα.
-
Ο/H Nick Freegman έγραψε:
Καλημέρα παιδιά... τα νευρα μου... εχω το Mi9 και στις 2 τελευταίες rom νομιζα οτι κάνοντας ενημέρωση το magisk μεσα απο την εφαρμογη κολλάει στο boot και δεν ανοιγει, τελικά μαλλον φταίει οταν πας να κάνεις reboot στο recovery απο το extended power menu, Μου το εκανε εχθες το βράδυ, εκανα format data (μονο έτσι φτιάχνει) και ξανα τη rom και μολις τώρα πηγα να κάνω επανεκκινηση στο reocovery απο το power menu χωρις να εχω κανει τιποτε αλλο, δεν μπήκε στο recovery και εχει κολλησει στην οθόνη xtrv, εχω δοκιμασει τα παντα απο wipe cache μέχρι factory reset, τίποτα.
- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Μα τελικά δεν εφταιγε το magisk, εχθες εκανα καθαρή εγκατασταση τη rom χωρίς να κάνω τίποτε αλλο, ουτε restore απο google η mi cloud ουτε magisk ουτε τιποτα, ενα gmail περασα για να εχω επαφες, και σημερα το πρωί κανοντας επανεκίνηση στο recovery απο το power menu δεν μπηκε ποτε στο recovery, εβγαλε την οθονη mi, εβγαλε το logo XTRV σα να ειχα κανει επανεκινηση στο συστημα και δεν ανοιξε ποτε, μπηκα στο recovery με volume+, δοκιμασα τη rom ξανα, και τιποτα, μονο με format data και clean install ανοιξε παλι, δεν ξανακανω reset to recovery προς το παρον, χρειαζομαι το τηλεφωνο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0