CB Alerts
-
-
Δεν υποστηρίζεται από όλες τις συσκευές + ότι έχει ακόμα προβλήματα σαν υπηρεσία που προσπαθούν να τα διορθώσουν.
Μπες στη σελίδα του 112 και κάνε εγγραφή για να τα λαμβάνεις -
Η γυναίκα μου με το μαμά λειτουργικό του 4Χ λαμβάνει κανονικά Εγώ με άρωμα 9.1.2 stable ;oxi
-
Εγώ με XTRV λαμβάνω, η γυναίκα μου official global δεν λαμβάνει και η κόρη μου με official global μία λαμβάνει, μία δεν λαμβάνει...
Βγάλε συμπέρασμα τι μπορεί να φταίει -
-
Εχω κανει εγγραφη στο 112 και παλι δεν μου ηρθε ειδοποιηση,εκει να καταλαβεις
Υπαρχουν αλλα 4 κινητα στο σπιτι με διαφορετικους παροχους και κανενας δεν εχει λαβει καμια ειδοποιηση -
Μήπως έχει θέμα η κυψέλη; Άλλοι στη γειτονιά το πήραν;
-
Παιδιά όπως έγραψα και σε άλλο θέμα και εγώ με official global miui 11 ενώ το 1ο προ ημερών το έλαβα κανονικά, το προχθεσινό δεν μου ήρθε ποτέ. Και δεν μπορεί να είναι θέμα κυψέλης γιατί την ίδια στιγμή ακριβώς δίπλα μου χτύπησε σε 2 φίλους με iphone. Ρεζίλι έγινα! "Έχουμε προτεραιότητα σε καταστάσεις ανάγκης εμείς με τα iphone" μου είπαν.
-
Δε νομιζω να ειναι θεμα κυψελης.Αρκετοι στη πολη μου το πηραν (πληθ.5000) Ουτε θεμα με το αρθρο 11 ειναιΟπως εγραψα και στο αρχικο μου μημυμα ,η επιλογη "Ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης" στις ρυθμισεις μημυματων ειναι ανενεργη.Οποτε,νομιζω οτι ειναι θεμα λογισμικου να το θεσω ετσι.Παλιοτερα αν θυμαμαι καλα αυτη την επιλογη την ειχα ενεργοποιησει αλλα μετα απο τοσες ενημερωσεις ειναι πλεον ανενεργη.
MIUI Global 11.0.2 Stable
Android version 7.1.2.N2G47H
Αν εχει καποιος καμια ιδεα ,ευπροσδεκτη! -
Κανείς, πλην ίσως των τηλεφωνικών εταιριών, δεν γνωρίζει.
Δύο redmi Note 7 με ίδια ρομ Global την πρώτη φορά δεν πήρε κανένα από τα 2 μήνυμα. Την 2η φορά πήρε μόνο το ένα.
Δεν φταίει η συσκευή λοιπόν, ούτε η ρομ.
Redmi Note 7 Global EU Rom -
Ο/H taurus167 έγραψε:
η επιλογη "Ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης" στις ρυθμισεις μημυματων ειναι ανενεργη.Οποτε,νομιζω οτι ειναι θεμα λογισμικου να το θεσω ετσι.Παλιοτερα αν θυμαμαι καλα αυτη την επιλογη την ειχα ενεργοποιησει αλλα μετα απο τοσες ενημερωσεις ειναι πλεον ανενεργη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα