[Miui 11 20.3.19] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα, στο redmi note 7 προσπάθησα να πάω από την 20.3.5 στην 20.3.19 και όταν μπήκε στο twrp (3.3.1-10-01-2020) μου έβγαλε σφάλμα κάτι για κρυπτογράφηση. Δεν προχώρησα φυσικά και μόλις διάβασα πως θα βγεί νέα έκδοση σε λίγο. Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει format data όταν πέρασε σε 10αρι, μάλλον είχα κάνει. Παίζει να θέλει πάλι;
-
Εγω παντως ειμαι οκ με το RN7.
εχω επανω την τελευταια orange και δεν που εχει βγαλει προβλημα με κρυπτογραφηση.
(ειχα περασμενο το νεο keymaster απο πριν)
αν θελετε να δοκιμασω και με το τελευταιο twrp, πειτε να το βαλω.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ποια κατέβασες; Έγινε reupload. Δες εδώ
[Miui 11 20.3.19] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές -
Ο/H Firem@n έγραψε:
Καλημέρα, στο redmi note 7 προσπάθησα να πάω από την 20.3.5 στην 20.3.19 και όταν μπήκε στο twrp (3.3.1-10-01-2020) μου έβγαλε σφάλμα κάτι για κρυπτογράφηση. Δεν προχώρησα φυσικά και μόλις διάβασα πως θα βγεί νέα έκδοση σε λίγο. Δεν θυμάμαι αν είχα κάνει format data όταν πέρασε σε 10αρι, μάλλον είχα κάνει. Παίζει να θέλει πάλι;
twrp_lavender_3.3.1_Q-17-03-2020_ss_ntΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ποια κατέβασες; Έγινε reupload. Δες εδώ
[Miui 11 20.3.19] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV ROM για 28 συσκευές
υπαρχει σοβαρος λογος να την ξαναπερασω με την νεα?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
την κατεβαζω, οκ.
δε θα την αλλαξω για την ωρα παντως. μια χαρα με λειτουργει.
αν δω κανα κουλο θα την περασω.. ετσι για το μαμωτο. χαχαχΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Διάβασε το link κ;ι πέρασε τη νέα rom πάνω από τη παλιά. Αν κατέβασες χθες έχεις τη παλιά.
-
ΓΙΑ LAVENDER , Redmi Note 7 , η Ρομ είναι οκ , μπορείτε να κατεβάσετε ...
Ξεκινάτε ....
@Firem@n
Δυστυχώς εσύ με την 2.3.5 θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε αλλαγή twrp και format data .. μάλλον δεν φορας ούτε το νέο twrp ..
Edit
Άλλαξε το twrp μπας και είσαι τυχερός , αλλιώς σώσε ότι χρειάζεσαι και format data αναγκαστικά .. -
Και εγώ με lavender την κατέβασα το πρωί, την πέρασα και μετά στο recovery δεν έκανε encrypt τα δεδομένα μου, ευτυχώς! Φοράω το τελευταίο twrp του geoanto555 και προέρχομαι από format data.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0