Όχι αυτό δεν είναι security patch... Η ενημέρωση που μου ήρθε εμένα ήταν ~90MB. Ακόμη γράφει τι είναι. Δηλαδή αν είναι security patch ή αν θα είναι το update στο 10 λογικά σου το γράφει.Ο/H Max21 έγραψε:
Security patch 1.31GB ρε παιδιά...? Δε νομίζω να ειναι μόνο ενημερώσεις ασφαλειας αυτο.
Xiaomi Mi A3 - Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
-
-
-
-
Το λέει ξεκάθαρα, έχεις βάλει την beta stable rom που είχε βγει με android 10 και ανακλήθηκε λόγω σοβαρών bugs και τώρα προσπαθείς να περάσεις μία αναβάθμιση-ενημέρωση που είναι για android 9...απλά δεν μπορεί αν γίνει
-
Το ξέρω το ανεφερα και πιο πανω οτι ειχα παρει την ενημερωση για το 10, το θεμα ειναι οτι αυτη η ειδοποιηση δεν φευγει με τιποτα....
-
Επισης αν προσεξες το μεγεθος λεει για 1.31 Gb....Οποτε ουτε για ενημερωση ασφαλειας στο 9 μοιαζει.
-
Βρες τον φάκελο download_rom και σβήσε ότι αρχεία έχει μέσα
-
Μηπως ξερεις την διαδρομη που βρισκεται αυτος ο φακελος γιατι δυσκολευομαι να τον βρω..
-
Πάνω πάνω, Download.
-
Εκει μεσα δεν εχει τιποτα...μονο 2 τραγουδια που εχω κατεβασει.
-
Νεο Update τελικά εχθες...Το πρόβλημα με την μη εμφάνιση του fingerprint δυστυχώς παραμένει.
-
Ο/H Max21 έγραψε:
Νεο Update τελικά εχθες...Το πρόβλημα με την μη εμφάνιση του fingerprint δυστυχώς παραμένει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες