Το θέμα λύθηκε με teamviewer και ο φίλος χαίρετε το τηλέφωνο με μαμά ρομ, αυτό που πρέπει να είχε γίνει ο προηγούμενος μάλλον είχε μαμά ρομ με περασμένο twrp γιαυτό ήταν unlock το τηλέφωνο, με το κλείδωμα το τηλέφωνο δεν άνοιγε έχασε twrp, του φλασαρα twrp και μπουταρε ανοιξαμε εντοπισμό σφαλμάτων και μπόρεσε να μπει ρομ με miflash, κάνα δίωρο φάγαμε αλλά όλα πήγαν καλά.
Xiaomi Mi A3 - Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
-
-
Λοιπόν στο ''δια ταύτα'': είναι μερικοί άνθρωποι που σε σκλαβώνουν πρώτα με τη συμπεριφορά τους και μετά με τις γνώσεις τους. Ένας απο αυτούς είναι και ο dfoust τον οποίο οφείλω να ευχαριστήσω και απο εδώ. Χωρίς να γνωριζόμαστε απο πριν, μέσα απο τη συνομιλία μας εδώ, μπήκε με team viewer και επι δύο ώρες πάλευε κυριολεκτικά και μεταφορικά να ξεμπλοκάρει ένα τηλέφωνο το οποίο αρνούνταν να συνεργαστεί σε όλα τα επίπεδα. Χρειάστηκε μεγάλη επιμονή, φαντασία, γνώσεις και ένα φουλ δίωρο για να μπορέσει επιτέλους να επανέλθει η συσκευή στα ίσα της και να κλειδώσει κανονικά ο bootloader χωρίς να μπλοκάρει πάλι. Φίλε μου dfoust χάρηκα που σε γνώρισα και ευχαριστώ πολύ για ό,τι έκανες.
-
-
Βγήκε security patch Ιουνίου το πέρασα μέχρι στιγμής όλα καλά.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά και @dfaust.
Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι νεότερο με το Mi a3 και το miui.
Υπάρχει κάτι στον ορίζοντα;
Μήπως να γυρίσουμε σε Android,. να παίρνουμε και τις αναβαθμίσεις;
Δεν ξέρω αν αξίζει κατά πρώτον και βέβαια πως γίνεται. Το διαπραγματεύομαι... για πείτε και εσείς.Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
@GreenDragon,
Εχω εγκαταστήσει το MIUI12 με τον τελευταίο Fenix kernel.
Δε νομίζω ότι - εν τέλει - μπορεί να συγκριθεί ένα τηλέφωνο το οποίο παρόλο που το MIUI12 είναι beta, εντούτοις είναι εξαιρετικά σταθερό, χωρίς εκείνα τα ανόητα ξαφνικά reboot που είχα στο stock Androi 10...
Χώρια που δεν μπορώ να συγκρίνω καλούδια όπως η "μαμίσια" ηχογράφηση κλήση του MIUI και πλήθος άλλα, με την έλειψη και την γύμνια του One.
Για εμένα απλά δεν υπάρχει γυρισμός σε Android One.
Οσο για την ROM του MIUI12, είναι σε εβδομαδιαία βάση ανανεώσιμη (πλην της προηγούμενης εβδομάδας που λόγω κάποιας γιορτής τους, οι Κινέζοι δεν ανέβασαν αναβάθμιση της ROM του αντίστοιχου τηλεφώνου).
Ομοίως και ο kernel, συνεχώς εμπλουτίζεται και βελτιώνεται... -
[MIUI][12][PORT][10] MIUI 12 for Mi A3 - V2… | Xiaomi Mi A3
Έχει βγει miui 12 όπως είπε και ο φίλος από πάνω, δεν το έχω εγκαταστήσει και δεν έχω άποψη.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Καλησπέρα παιδιά.
Μετά από αρκετό καιρό με custom twrp και miui στη συσκευή, ήρθε η ώρα να το γυρίσω σε Android One και να κλειδώσω τον bootloader.
Αλλά δεν έχω ιδέα πως γίνεται. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Ευχαριστώ!Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Περνάς fastboot rom και αφού ανοίξει και όλα είναι καλά, από fastboot mode δίνεις σε παράθυρο εντολών adb - cmd την εντολήfastboot oem lock
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες