Xiaomi Mi A3 - Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Κάτω κάτω στον αριθμό έκδοσης έχεις στα γράμματα EU = ευρωπαϊκή
-
-
Την ίδια ρομ φοράμε eu έχουμε όχι global, τι να πω δεν ξέρω μπορεί να είναι θέμα παρόχου.
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χθες κοιτούσα αν έχει καμία διαφορά αλλά το μόνο που βρήκα είναι ότι υπάρχει η EU λόγω κάποιον νομικών περιορισμών μόνο. Δεν αναφερόταν να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά.
Μάλλον θα δοκιμάσω μία άλλη sim από Vodafone που έχω να δω τι εμφανίζει στο μενού.
Σ' ευχαριστώ πολύ. -
Μαλιστα....Μολις ειδα ενημερωσε σε Android 11 την κανω χαρουμενος και τεζα η συσκευή....Ουτε φορτωνει ουτε αναβει νεκρό εντελώς....το κερατο μου μεσα ειναι σοβαρα πραματα αυτα? τωρα τι κανουμε?
-
Ωωω! android 11???
Πρόλαβε την έκανε την αναβάθμιση η τα έφτυσε πιο πριν;
Αν δες κάνω λάθος αν μπεις σε fast boot (power button + volume up) από εκεί πρέπει να μπορείς να το κάνεις reset.
Ψαξ' το όμως γιατί δεν είμαι σίγουρος. -
Τιποτα εχει νεκρωσει τελειως ουτε φορτιζει καν...
-
Διαβάζω γενικότερα ότι υπάρχει πρόβλημα με το update και βγάζει εκτός τις συσκευές.
Xiaomi Mi A3 receives official Android 11 update, but you should wait
xiaomi-mi-a3-pairnei-android-11-kai-vgainei-ektos-aidia-katantise-pleon
(Νομίζω πως επιτρέπονται τα link ε;)
Οπότε @Max21 δύστυχος αναμένεις οδηγίες για το πώς θα επανέλθει σε λειτουργία το κινητό σου. Γιατί μετά από την γκάφα που κάνανε πάλι κάτι θα πρέπει να κάνουν για να τα αποκαταστήσουν. -
Ειμαι και εγω απο τους τυχερους που μεινανε πρωτοχρονιατικα χωρις τηλεφωνο. Εχουμε καποιο επισιμο νεο απο την Xiaomi για την γκαφα που κανανε; Επειδη εχει και ο αδερφος μου το ιδιο τηλεφωνο το update αποσυρθηκε σημερα και ευτυχως δεν εκανε και το δικο του αναβαθμιση γιατι δεν ειχε αρκετη μπαταρια και δεν καταληξαμε με 2 τουβλα στην οικογενεια. Πενταμελης οικογενεια και εχουμε ολοι xiaomi τηλεφωνα και εγω αγοραζω xiaomi προιοντα φανατικα εδω και χρονια. Μεγαλη απογοητευση αυτο που εγινε...
-
Δυστυχώς ίσως χρειαστεί να μιλήσετε με το κατάστημα αγοράς για επισκευή...χωρίς πρόσβαση σε recovery or fastboot mode δεν μπορεί να γίνει τίποτα
-
Δυστυχώς στο δικό μου κινητό έκανα την ανάθμιση και τώρα ούτε φορτίζει ούτε ανοίγει.Το κινητό το είχα αγοράσει από skroutzμάγαζο πριν 10 μήνες.Ξέρει κάποιος τη ισχύει με την εγγύηση,κόστος,εξιουσιοδοτημένο service κτλ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες