Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!Απλα δεν γνωριζει ο αδερφος μου τον κωδικο του google account του...Αν βαλω αλλη rom,την επισημη π.χ,θα μπορεσει να φτιαξει αλλο account; Ευχαριστω πολυ.
Αν κατάλαβα καλά, έχει ένα Google email που δεν θυμάται ποιο είναι. Αν το χρησιμοποίησε το email αυτό σε κάποιον που έστειλε email ή κάποιος που του έστειλε, μήπως το έχει;
Συγνωμη για το αργοπορημενο της απαντησης αλλα εκανα εγχειρηση στο γονατο μου...Το κινητο ειναι το mi5s plus(natrium) και μεσα του εχει την xtrv και twrp.Ειναι το προηγουμενο δικο μου(πηρα το mi8...)και αφου αποσυνδεσα το goohle account μου απο το κινητο,εφτιαξε ο αδερφος μου καινουριο αλλα επειδη εβαλε κωδικο του"ποδαριου",εκανε χαζομαρα και εκανε factory reset και τωρα που παει να το ανοιξει ζηταει το κινητο το google account που χρησιμοποιηθηκε τελευταιο(του αδερφου μου δηλαδη) το οποιο ξερει το e-mail αλλα οχι και τον κωδικο.Ο,τι και να εχω δοκιμασει απλα δεν λειτουργει...Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.
Δοκίμασε από έναν browser (Firefox, Chrome, κλπ) να βάλεις το e-mail για να συνδεθείς στο Google και πάτα εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό. Σου δίνει αρκετές επιλογές κάθε φορά που πατάς να δοκιμάσει άλλο τρόπο και μια είναι να δώσεις ένα άλλο e-mail και να περιμένεις.