13 RE: Μαρ 24th 2020, 6:41pm Ο/H NasDriver έγραψε: Αν κατάλαβα καλά έχεις windows 7 και μάλλον δεν παίρνει σωστά τους drivers, πρέπει να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση των drivers Ναι τα 7 έχω πως όμως θα τους βρω? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
14 Μαρ 24th 2020, 6:43pm Κάπως έτσι ---> Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
15 Πρόβλημα με σύνδεση σε υπολογιστή. Μαρ 24th 2020, 6:48pm Αυτό νομίζω είναι για τα 10 αν δεν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
17 Πρόβλημα με σύνδεση σε υπολογιστή. Μαρ 24th 2020, 7:05pm Μου βγάζει αλλά νταλον ο υπολογιστής καμία σχέση με το πρόγραμμα που μου στείλατε. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
18 Μαρ 24th 2020, 7:40pm Παράδειγμα είναι...από τη διαχείριση συσκευών πως περνάς χειροκίνητα τους drivers...φυσικά πρέπει να έχεις και τη συσκευή συνδεδεμένη στον υπολογιστή Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
19 Πρόβλημα με σύνδεση σε υπολογιστή. Μαρ 24th 2020, 7:46pm Αφήστε το καλύτερα είναι ταλαιπωρία ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk