Καλημέρα, εγώ γενικά δεν έχω προβλήματα με αυτή τη beta stable rom σε κανένα σημείο σχεδόν. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι απενεργοποιώντας το ήχο από την κάμερα τραβάει φωτογραφία με HDR και δεν την εμφανίζει μετά και κολλάει η εφαρμογή της φωτογραφίας. Αφού ενεργοποίησα τον ήχο μετά όλα καλά. Έστειλα και ένα σχόλια μέσω της εφαρμογής στην εταιρεία σχετικά με το πρόβλημά μου.
Όπως είπα θα περιμένω την ενημέρωση της rom όποτε αυτή έρθει. Ελπίζω να διορθώσει πολλά πράγματα που αναφέρονται και το τηλέφωνο μετά να πετάει.
Καλημέρα, εγώ γενικά δεν έχω προβλήματα με αυτή τη beta stable rom σε κανένα σημείο σχεδόν. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι απενεργοποιώντας το ήχο από την κάμερα τραβάει φωτογραφία με HDR και δεν την εμφανίζει μετά και κολλάει η εφαρμογή της φωτογραφίας. Αφού ενεργοποίησα τον ήχο μετά όλα καλά. Έστειλα και ένα σχόλια μέσω της εφαρμογής στην εταιρεία σχετικά με το πρόβλημά μου.
Όπως είπα θα περιμένω την ενημέρωση της rom όποτε αυτή έρθει. Ελπίζω να διορθώσει πολλά πράγματα που αναφέρονται και το τηλέφωνο μετά να πετάει.
και εμενα το ιδιο κανει .... ενεργοποίησα τον ηχο και εχει 3 μερες που δεν εχει βγαλει πρόβλημα.... μαλλον βρηκαμε το bug
οσο για το netflix που ειπα το προβλημα εστιαζεται οταν παω να κανω μεταδοση στην τηλεόραση, σε ολες τις αλλες λειτουργίες ειναι οκ....
διαβαζα τωρα στο φορουμ του Mi community οτι κυκλοφόρησε η αναβάθμιση 11.0.8 για το Note 8 (οχι το pro) και ήδη υπάρχουν αναφορές για τούβλα.... επίσης πολλοί λενε για γρήγορη πτώση της μπαταρίας....
οταν έρθει για το pro μάλλον θα περιμένω λιγο και δεν θα αγγίξω την αναβάθμιση....
καλημέρα,
μέχρι τώρα απλά σας διάβαζα, τώρα ήρθε η ώρα να χρειαστώ τη βοήθειά σας,
εχθές μου ήρθε μια ενημέρωση : miui_BEGONIAEEAGlobal_V11.0.3.0QGGEUXM_c0509355af_10.0.zip κοντά στα 2,15gb...όλο το βράδυ την κατέβαζε, από τα λίγα αγγλικά που ξέρω κάτι έλεγε για το nedflix, ερώτηση, την χρειάζομαι ή την διαγράφω???
προκαταβολικά ευχαριστώ...
Καλημερα απο προχθες μου ηρθε ενημερωση miui 11.0.4 και την εκανα(stable) εχω θεμα με τον αυροματο φωτισμο κολλαει στο χαμηλοτερο με αποτελεσμα να μγν ωλεπω τιποτα...επανερχετε μονο με επανεκινηση... Τι μπορω να κανω ειναι σπαστικο πολυ
Δεν ειναι λυση αυτη νομιζω...παντα εχω τον αθτοματο φωτισμο σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα μεχρι τωρα.εκτος κα8 αν εννοεις να τον απενεργοποιησω μεχρι να βγει φιξ