Διαφήμιση

Αποθηκευτικός χώρος redmi 4 pro

• Αποθηκευτικός χώρος redmi 4 pro

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από πολύ καιρό, χρειάζομαι τα φώτα σας. Έχω στα χέρια μου ένα redmi 4 pro με miui global 10.2 σταθερή 10.2.2.0 (MBEMIXM) και έχω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό του χώρο. Στην ανάλυση της μνήμης μου εμφανίζει πως έχω πολύ λίγο αποθηκευτικό χώρο,3 gb περίπου. Πηγαίνοντας να κάνω βαθιά εκκαθάριση μου βγάζει πως οι εφαρμογές μου είναι 2,42 gb, τα δεδομένα εφαρμογής 312 Mb, τα μεγάλα αρχεία 342 mb, τα βίντεο 579mb και τα apks 2,05mb. Αυτά όλα δεν δικαιολογούν τα 29 bg δεσμευμένου χώρου. Στην ανάλυση του αποθηκευτικού χώρου μου δείχνει πως "Εφαρμογές και δεδομένα εφαρμογών" καταλαμβάνουν 20,33 gb. Από τη διαχείριση αρχείων αλλά και από τον υπολογιστή δεν μπορώ να βρω αρχεία αυτού του μεγέθους. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο; Έχει κανείς καμια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.
    • Αυτο συμβαίνει γιατί δεν έχεις κάνει ποτέ επαναφορά ρυθμίσεων.
      Πάνε πχ στο facebook να κανεις εκκαθάριση δεδομένων να δεις πόσα θα σβήσει.
      Επίσης ίσως στο φάκελο android η miui να έχει κάποια αρχεία μεγάλα

• Καλημέρα, όταν μπαίνω στη διαχείριση αρχείων πατώντας τον αποθηκευτικό χώρο μου εμφανίζει την εικόνα κατανομής αποθήκευσης της διαχείρισης αρζειων. Το "αλλά" καταλαμβάνει 21.24gb. Αυτό να είναι λες από διάφορες εφαρμογές;
    • Διαφήμιση
    • Άρα να μπω μέσα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές και να κάνω μια μια διαγραφή δεδομένων;