Έπειτα από περίπου 10 δοκιμές διαφορετικών modders και αφού έβγαλα την ίδια φωτογραφία με 10 διαφορετικές εφαρμογές με τις ίδιες ρυθμίσεις, στον ίδιο φωτισμό με το ίδιο υπόβαθρο, κατέληξα ότι οι καλύτερες για το κινητό μας είναι oι:
Έχω την πρώτη επειδή ο κόκκος είναι πολύ μικρός και έχει επίσης καλύτερη ευκρίνεια. Δεν φτάνει σε επίπεδο φωτεινότητας τις υπολοιπες 2, αλλά η εικόνα βγαίνει όπως την βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια. Έχει την φυσιολογικότερη αποτύπωση.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Βραδυ τραβηξες τις φωτογραφιες; Οτι ειναι κοντα στην φυσικη κρατησε για τις δυσκολες στιγμες που θα την χρειαστεις πραγματικοτητα ειναι αυτο που εκανες για να καταληξεις θα εχεις χρονο να ασχοληθεις ωστε να καταλαβεις τις διαφορες
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι βραδινές όλες. Η σύγκριση έγινε στην οθόνη του υπολογιστή ώστε να μπορώ να ζουμαρω πιο πολύ. Έκανα Focus στις κάμερες πάντα στο ίδιο σημείο. Το κινητό ήταν πάντα στην ίδια θέση. Τα δεδομένα ήταν ίδια, μόνο η εφαρμογή άλλαζε κάθε φορά.
Redmi Note 8T (Willow)
Σκέφτηκα ότι ένα βράδυ θα μπορούσα να το κάνω αυτό ώστε να καταλήξω στην πιο συμβατή GCam για το κινητό μου. Φυσικά δεν θα κάνω τα ίδια πειράματα κάθε φορά που βγάζουν αναβάθμιση οι προγραμματιστές. Απλά ξέρω ότι οι δύο αυτοί προγραμματιστές κάνουν την πιο σωστή δουλειά για την συσκευή μου. Είναι ένας μπουσουλας για να ξέρω που να παίζω μπάλα ανάμεσα σε τόσους modders.
Redmi Note 8T (Willow)
Καθώς περιπλανιόμουν στις άπειρες Gcam, συνάντησα αυτό το κείμενο
tigr / Dmitry Nechiporenko
# / 4PDA / Download Page / Donate / Xiaomi Redmi Note 5, Redmi Note 7, Xiaomi Redmi Note 8T
Versions modified to better work on the Xiaomi Redmi Note 8/8T. Should also work on Redmi Series and other phones.
Ωπ λέω. Αυτός ο τύπος δοκιμάζει απευθείας τις GCam στις συσκευές μας.
Λέω μέσα μου δεν κάνω τον κόπο να δοκιμάσω αποτελέσματα...
Έτσι λοιπόν κατεβάζω την τελευταία έκδοση που προσφέρει εδώ ακριβώς και δεν χρειάζεται κάποιο config: