6/128 και σχεδόν 7άρα οθόνη σε νέο κινητό και είναι πολλά; Εδώ πουλάνε τα samy με πολυ χειρότερο hardware στα διπλάσια.....Ο/H amavroudis έγραψε:
Πολλα τα λεφτά για redmi note... Καιε τον 720.Από έξω το πολύ 160€Ο/H manikgrc έγραψε:
στα 220e περίπου.
Παραπάνω δεν αξίζει...
Στα 280€ πήρα το andromeda...
Να παρω το redmi note 9S ?, την αποψη σας παρακαλώ
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H manikgrc έγραψε:
στα 220e περίπου.
Από έξω το πολύ 160€
Παραπάνω δεν αξίζει...
Στα 280€ πήρα το andromeda...
Το θέμα είναι τι ζητά κανείς εγώ για να καταλάβετε έχω το nikel δεν κολλάει με τίποτε πάει σφαίρα μόνο μια μπαταρία του άλλαξα αλλά μετά από 4 χρόνια σκέφτομαι να το αλλάξω αλλά λόγω Android 10 δεν ξέρω αν μου δουλεύουν όλα καλά όπως τώρα εννοώ magisk recovery luckypather κτλ.
Σκεφτόμουν και το mi9 lite αλλά η λίγο μεγαλύτερη οθόνη η τρύπα στην κάμερα η μεγαλύτερη μπαταρία, η macro camera, και κυρίως οι 2 sim + microsd το σκέφτομαι, βέβαια θα το περιμένω να έρθει σε τιμές Ινδίας όχι 250 280 που έχει εδώ η 220 που έχει έξω.
Sent from my U65GT using Tapatalk -
Ο/H manikgrc έγραψε:
6/128 και σχεδόν 7άρα οθόνη σε νέο κινητό και είναι πολλά;
Τα redmi καταλήγουν συνήθως στα 150-170€ Μάτα από κάνα δίμηνο που θα κυκλοφορήσουν. -
μήπως κάποιος γνωρίζει αν βγει με NFC ;το συγκεκριμένο δεν υποστηρίζει.
-
Καλησπέρα σε όλους
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.
Θα διαφωνήσω ότι στα 128gb που παίρνω το 9s θα πέσει τόσο δραματικά η τιμή και τόσο γρήγορα.
Σήμερα παραδείγματος χάρη, στο skroutz το note 7 128gb έχει 170 ευρώ μετά από τόσο καιρό που είναι στην αγορά.
εγώ βιάζομαι να το πάρω το 9s γιατί η μπαταρία που έχω τώρα στο note 5 έχει αρχίσει και τα παίζει.
Αυτό που αντιμετώπισα όμως στα σκρουτζομάγαζα επειδή ήθελα να αγοράσω Με τιμολόγιο είναι άθλιο. Αν το πλήρωνα χωρίς τιμολόγιο, Με απόδειξη λιανικής δηλαδή, θα μου το στέλνανε αμέσως.
Έχασα αρκετό καιρό στα περισσότερα μαγαζάκια που φαίνονταν να το είχαν διαθέσιμο και μου έλεγαν ότι θα ελέγξουν τα χαρτιά μου σε 15 μέρες ή και παραπάνω. Προφανώς και έστελνα αμέσως τα φορολογικά χαρτιά μου σε όλους.Σε κάποιους γίνονταν δεκτά σε άλλους όχι ενώ ήταν ακριβώς τα ίδια και υπέρ αρκετά σε όλους και σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Άλλοι μου έδιναν δικαιολογίες ότι το λογιστήριο ήταν κλειστό ή ήταν σε αναστολή, ενώ λιανική έδιναν κανονικά.
Έτσι άρχισα και έψαχνα ελεύθερα στο δίκτυο άσχετα με το skroutz ποιοι το είχαν στην Ελλάδα.
Οφείλω να πω, και αν θέλετε να διαφημίσω, γιατί το καλό να λέγεται, δύο μαγαζιά που ανταποκρίθηκαν και έδωσαν σημασία στην απαίτησή μου για τιμολόγιο.
Το πρώτο μαγαζί που ανταποκρίθηκε άμεσα ήταν το
apiastos.gr
Το δεύτερο μαγαζί ήταν το
VOLTE -TEL Communications
Και οι δύο εξαιρετικά εξυπηρετικοί χωρίς κόμπλεξ για το τιμολόγιο με άμεση απάντηση. Καμία σχέση με όλους τους υπόλοιπους.
είχαν ελάχιστη διαφορά στα χρήματα και τελικά το παράγγειλα στο ένα από τα δύο με 220€. -
Ωραίος, καλή παραλαβή.
Ενημερωτικά αναφέρομαι σε τιμές εκτός Ελλάδας... -
παιδες καλησπερα. εχω το ενλογω κινητο. το εχω ξεκλειδωσει αλλα επειδη εχει προβλημα στο ακουστικο του το στελνω πισω για αντικατασταση το εχω 3 μηνες. προσπαθω να το ξανακλειδωσω με fastboot clean all and lock αλλα μου βγαζει σφαλμα.. στο id -1
παραθετω φωτο.. καμια λυση τι μπορει να φταει?Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς
-
Πέρνα την fastboot rom με clean_all και αφού μπει, μετά κλειδώνεις με την εντολή
fastboot oem lock
από fastboot mode -
δυστυχως ουτε αυτο γινοταν γιατι αναγνωριζε το κινητο σαν id-1 και φυσικα το προβλημα ηταν τα win10. ενω απενεργοποιησα ψηφιακες υπογραφες drivers κτλ.. δεν γινοταν τπτ..
αγανακτησα και εκανα την διαδικασια στο laptop τελικα με windows 7 και ολα λυθηκαν και εγιναν με την πρωτη!!!
τελος καλο ολα καλα τοπ κινητο σταλθηκε στον πωλητη για επιβεβαιωση και μαλλον αντικατασταση. και αν μπορεσω θα το αντικαστησω με το PRO
ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση!Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς
-
Έχω στα χέρια μου το 9s 6/128 εδώ και ένα μήνα περίπου, παραλαβή από Κίνα χωρίς τελωνεία κτλ.
Από τις πρώτες απογοητεύσεις η χρήση των google apps για dialer, contacts, sms και η απουσία call rec
Κατά τα άλλα πολύ καλό αν εξαιρέσεις ότι έπρεπε nfc να έχει,, κόκκινη κάρτα εδώ... Αλλά xiaomi είναι αυτή....
Έτσι πήγα σε ξεκλείδωμα και χρήση stable rom που υπήρχε ήδη εδώ. XTRV rom για το 9s
Και όλα όπως τα ήξερα.
Όλα μια χαρά λοιπόν μέχρι στιγμής, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που εντοπίστηκαν....
Το δαχτυλικό αποτύπωμα στο πλάι είναι να το συνηθίσεις και να χρησιμοποιήσεις τα σωστά δάχτυλα...
Καλές αγορές σε όσους το επιλέξουν. -
H διαφορά 9S με το 9pro είναι το nfc και η κάμερα λίγο που κοίταξα δε είδα κάτι αλλο
-
Ο/H apos έγραψε:
H διαφορά 9S με το 9pro είναι το nfc και η κάμερα λίγο που κοίταξα δε είδα κάτι αλλο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0