Συζήτηση για το Mi 10 Pro
-
-
3η 4η φορα που με σωνεται μαγκες. ευχαριστω πολυ.
-
Καλημερα. Στο recovery δεν βρισκει τον αποθηκευτικο χωρο στο κινητο μου κι ετσι δε μπορω να βρω την ρομ για να την φλασαρω. Ζηταει κωδικο. Τι βαζω;;
-
Ο/H Panagiotis T21 έγραψε:
Καλημερα. Στο recovery δεν βρισκει τον αποθηκευτικο χωρο στο κινητο μου κι ετσι δε μπορω να βρω την ρομ για να την φλασαρω. Ζηταει κωδικο. Τι βαζω;;
-
Και για να μη βλέπει το χώρο δεν έχεις κάνει και format data στην αρχική εγκατάσταση...
Δώσε το μοτίβο και αν έχεις προβλημα θέλει format data. -
-
Πριν από μία ημέρα έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 12.2.6.0 κατά την επανεκκίνηση παρατήρησα το εξής παράξενο μου βγάζει πρώτα το σήμα mi και μετά αντί για το σηματάκι 5g μου γράφει με κίτρινα γράμματα poco τι στο καλό συμβαίνει;;;;; Κατά τα άλλα η συσκευή ξεκινάει κανονικά χωρίς πρόβλημα και μέσα στις ρυθμίσεις το τηλέφωνο τα βλέπει ως mi 10 pro
Να σημειώσω τη ROM δεν είναι custom που πέρασα αλλά ήρθε ο τα επίσημα μέσω του updater του τηλεφώνουΧΡΗΣΤΟΣ -
Ο/H Hristos Psih έγραψε:
Να σημειώσω τη ROM δεν είναι custom που πέρασα αλλά ήρθε ο τα επίσημα μέσω του updater του τηλεφώνου
-
Μηπως εχεις βαλει καποιο θεμα που αλλαζει κ την οθονη που ξεκιναει το κινητο???Mi 11 pro
-
[/edit]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0