Συζήτηση για το Mi 10 Pro
-
-
Είναι η κάμερα βασικά νομίζω...
-
Είναι η κάμερα είναι τα ηχεία και το mi 10 έχει μεγαλύτερη μπαταρία με 30w φόρτιση ενώ το Pro έχει λίγο μικρότερη με 50w φόρτιση, μέσω καλωδίου, ασύρματη και αντιστροφή είναι ίδια. Όντως επιβεβαιώνω και εγω πως δουλεύει σαν δικαρτο με αλλαγή του sim tray και μια custom rom .. Το καραγκιοζιλικη της αναμονής για ξεκλείδωμα να μην είχαν τα τελευταία χρόνια θα ήταν ακόμα καλύτερα. Βέβαια έχουν τον λόγο τους καθώς δεν ασχολούνται όλοι οι τελικοι χρήστες με εγκατάσταση rom κλπ κλπ..
ΥΓ: ενώ έκανα apply με τον παλιό mi λογαριασμό μου για ξεκλείδωμα και έβγαλε 384 ώρες και έπαθα έμφραγμα καθώς έκανα διάφορες δοκιμές απελπισίας έβαλα έναν πιο πρόσφατο και δοκίμασα πάλι ξεκλείδωμα το μόνο που κατάφερα είναι με τον πρόσφατο λογαριασμό έπεσε στις 168 ώρες κομμάτια να γίνει.. -
Ναι και εγω το δουλευω δικαρτο.
-
Εχω πρόβλημα με το xiaomi mi 10t με το wifi δεν δουλεύει είναι συνδεμένο αλλά δεν δουλεύουν οι εφαρμογές ενώ με τα mb λειτουργεί κανονικα
-
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει φραγή στο wifi; Δες στις ρυθμίσεις ασφαλείας, στους περιορισμούς.
-
-
-
-
Αν είναι προγενέστερη, μάλλον όχι.
Δε χάνεις τίποτα να τη κατεβάσεις και να δοκιμάσεις...
Αν δε γίνεται, δε θα περάσει.
Αν περάσει μπορεί να κάνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Δοκίμασες να κάνεις μόνος σου επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως διορθωθούν τα προβλήματα σου; -
Εχω κανει τα παντα. Δε λειτουργει facebook messenger youtube και 3 4 ακομα εφαρμογες
-
Δε λειτουργούν; Κρασαρουν;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0