Καλήμερα παίδες.. είμαι νεος εδώ και θα ήθελα βοήθεια για να αλλάξω την κινεζική ROM στο κινητό μου mi max 3 και να βάλω μια global. Υπάρχει τρόπος και πως θα βρω άκρη..τι πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ..!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ..
Όχι δεν έχω τσεκάρει αν είναι κλειδωμένο...θα το κάνω τώρα.. επίσης σας ανεβάζω τα χαρακτηριστικα..
υπόψιν ότι έχει μόνο αγγλική και κινεζική γλώσσα...το δουλεύω με την αγγλική..
OK..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ MIUI ??.. στο τηλέφωνο μου ..η σε σελίδα τις MIUI?. δεν μπορώ να το βρω στο τηλέφωνό μου...μπορείτε να μου πείτε που είναι σας παρακαλώ?
το βρήκα τελικά το miui.. άλλα έπρεπε να ενεργοποιήσω το developer το οποίο δεν υπήρχε στο τηλέφωνο.. δεν υπήρχε αν δεν το έκανα ενεργοποίηση από το All specs και μετά στο MIUI version χτυπώντας επάνω εκεί 4 φόρες για να εμφανιστεί ο Developer...
Τελικά ξεκλειδώθηκε , μου έκανε επανεκκίνησηση , με έβγαλε στα Κινεζικά , το έβαλα Αγγλικά,
και τώρα πως προχωράω?.. για να του αλλάξω την ROM, και τι ROM να βάλω?
Καλησπέρα και Χριστος Ανέστη..!!! Χρόνια πολλά και πάντα με υγειά και Αγαύη για όλους..
Πιστεύω ότι προχωράω καλά , άλλα καλύτερα να είμαι σίγουρος για να μην κάνω καμμια πατάτα στο τηλέφωνο όποτε θέλω να με συμβουλευσετε για τις περαιτέρω ενεργειες αφού έχω ξεκλειδώσει το τηλέφωνο πλέον.
Έχω κατεβάσει ελπίζω την σωστή την ROM, xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMAX3_20.3.26_v11-10, για το κινητό μου Mi Max 3 που έχει αυθεντική κινεζική ROM,
Έχω κατεβάσει το MiFlashSetup_eng_2017_4_25_0.. άλλα κατέβασα και το νεότερο MiFlash20180528.zip αυτό βρήκα, το (update 11.06.2019) δεν το βρήκα
Όποτε επόμενο βημα που κάνω είναι να ανοίξω το MiFlash να περάσω την ROMXTRV και να πατήσω flash ??
Το κινητό σε τι κατάσταση θα είναι? Fastboot η απλά ανοιχτό κανονικα?
η χρειαζετε και κάτι άλλο? ευχαριστώ..!!