Καλησπέρα.. ξεκίνησα με το τσεκάρισμα από το adb.. και μου βγάζει το παρακατω μήνυμα όπως η φώτο, όταν το τηλέφωνο είναι σε fastboot.. ενώ πριν στο κομπιούτερ το βλέπει κανονικά (φωτο)..
επίσης στο adb είναι σωστά τα αρχεια που έχω μέσα..??
Πήγαινε:
1. έναρξη > Σύστημα των windwos > δεξί κλικ πάνω στο Γραμμή εντολών > περισσότερα > καρφίτσωμα στην γραμμή εργασιών
2. Δεξί κλικ στο εικονίδιο στην γραμμή εργασιών > δεξί κλικ στο γραμμή εντολών > εκτέλεση ως διαχειριστής
3. δίνεις cd c:\adb
4. δίνεις τις εντολές fastboot
οχι...ετσι μου το βγαζει...ετσι φαινεται αλλα το βγαζει απο μονοτου τον κερσορα εκει..παω ενα πισω αλλα δεν παει...
το twrp απο που θα το ανοιξω μετα?
αυτο που εχω κατεβασει μεσα στο adb δεν ανοιγει, δεν ειναι exe, που θα βρω το αλλο για να το ανοιξω μετα?
ok το ειδε στο c:/adb το τηλεφωνο..
οποτε επομενο βημα η εντολη fastboot flash recovery twrp_nitrogen_3.3.1_02-02-20_nt_ss
που αντιστοιχει στο δικο μου τηλεφωνο.. οκ?
δεν με ενδιαφερει το back up.. εχω κρατησει στο κομπιουτερ οτι αρχεια ηθελα οποτε
τα σβηνω ολα προχωρονβτας μεσα απο adb και με της εντολες στο twrp..
ΣΩΣΤΑ ??
εσύ μπορεί να βλέπεις αυτο
twrp_nitrogen_3.3.1_02-02-20_nt_ss
αλλα στην εντολή θα βάλεις και την κατάληξη
fastboot flash recovery twrp_nitrogen_3.3.1_02-02-20_nt_ss.img
ειμαστε σε καλο δρομο...ουφ.. ιδρωσα φιλε..χαχαχαχα
λοιπον .. ειμαι εδω..
7. Στην συνέχεια πάμε ξανά wipe > advance wipe > επιλέγουμε τα cache + dalvik art cache + data > και κάνουμε swipe
Το τελειωσα και αυτο χωρις κοκκινα γραμματα και τα εχει κανει αυτα..
μου λεει δυο ενδειξεις..
BACK ... ΚΑΙ ... REBOOT SYSTEM..
τι κανω τωρα?
ειχε κινεζικη ROM.. και τωρα ειμαι ενα βημα πριν την εγκατασταση της
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MIMAX3_20.3.26_v11-10
την οποια ειχα βαλει στο storage του τηλεφωνου σε zip μορφη..
τωτα στοTWTR και στην αρχικη οθονη ...αφου τελειωσα με τα
wipe > advance wipe > επιλέγουμε τα cache + dalvik art cache + data τα οποια εκανε χωρις προβλημα
και τι κανω παρακατω ...παταω instal? η πρεπει να κανω unzip την ROM στο τηλεφωνο?
η παω στο reboot απ ευθειας?