Μίλησα μαζί τους και μου λένε οτι η Global version έχει να κάνει με τις γλώσσες .
Του εξήγησα οτι έχει να κάνει και με το λογισμικό και τις ενημερώσεις που λαμβάνει το κινητό και μου λέει δεν ξέρει αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Σε γενικές γραμμές άκρη δεν έβγαλα.
Μου είπε να μιλήσω με το Skroutz.
Δεν παίζει την μπάντα την 800 ή B20 με αποτέλεσμα όποιες εταιρείες κινητής την χρησιμοποιούν εσύ να μην μπορείς να δουλέψεις δεδομένα κινητής. Πέρα από αυτά τα global version είναι πάντα πιο ακριβά από China , India , Indonesia , Russia version. Άρα αυτό που λέει δεν ισχύει για το software και μόνο, έχουν και διαφορές στο hardware.
Του το εξήγησα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα.
Επιμένει να λέει οτι εφόσον έχω ελληνικό μενού, όλα είναι κομπλέ και να μιλήσω με το Skroutz εαν έχω κάποιο πρόβλημα.
Έστειλα e-mail στο Skroutz, εύχομαι τουλάχιστον αυτοί να κατλάβουν
Παρακάτω σου παραθέτω το screenshot σχετικά με την περιγραφή του προϊόντος απο το συγκεκριμένο κατάστημα στο Skroutz.
Κάνε κοινοποίηση των email και στην συνήγορο του καταναλωτή...κάπως έτσι, δεν το ξέρω ακριβώς...μαζί με φωτογραφίες που λέει global version, αλλά είναι india version...μπορείς να βάλεις και μαι φώτο από το πίσω μέρος του κουτιού με τα τεχνικά στοιχεία αφού αλλοιώσεις τα ΙΜΕΙ ?